momikkkkkka مدیر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 42 عنوان حرف بزنیم از هر چی | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 59 پست خوابم نمیبره و رد داده مغزم امروز | 03:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشادمهرم عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3852 فردا تا۲ظهر خابم خواهرم میخاد پیشم صورتشو بند بندازم. و غروبی هم میرم خونه مادر شوهرم شب یلدا رو جشن ... من وکس میکنم جوش میزنم بند جوش نمیزنه؟چه عالی خوش بگذره😍 چشمانت تابستان اهواز بود و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
m_kosar عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 434 من وکس میکنم جوش میزنم بند جوش نمیزنه؟چه عالی خوش بگذره😍 نه من خودم بشخصه اصلااااااا وکس نمیکنم صورتو پرمو میکنه.جوش ریز میزنه ولی ۲روزه خوب میشه.. مرسی عشقمم🤩 چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕
momikkkkkka مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 42 یکم تغییر بده به زندگیت برو سر یه کاری خودتو مشغول کن یه هنرییادبگیر انگیزه پیدا میکنیییی هنر داشتم ناخنکار بودم در کنارش کراتین میکردم ولی از ی تایمی ب بعد جناااااب اقا بالاسر اجازه نداد حرفای تکراری ک بشین خونه خودم حقوق میدم و……
سانای78 عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 789 نمیدونم من ۲۴ساعته تو خونم پوسیدم دیگ دلم هیجان میخاد دلم دورهمی های دخترونه میخاد بیرون رفتن خوشحال ... ازدواج کردی؟ به خر اگه الماسمبدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
m_kosar عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 434 هنر داشتم ناخنکار بودم در کنارش کراتین میکردم ولی از ی تایمی ب بعد جناااااب اقا بالاسر اجازه نداد حر ... عی بابا. منم پارسال خیاطی میرفتم خودم دیگ حوصلم نمیکشد ذهنم درگیر بود گفتم رفتم خونه خودم دوباره شروع میکنم عقد هستم))به آرایشگری علاقه دارم همسرم اجازه نمیده برم رفتم خونه خودم ببینم میتونم راظیش کنمم برم چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕
takhtehpareh عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 4144 نه نفروش دلم میخواد ببینم میلی هم مثل طلاین همه ی سود رو تبدیل به کارمزد میکنه؟البته بیست تومان کمه خب این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
سانای78 عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 789 اهوم🙂 اگه بچه نداری بروکلاس ملاس یا شوهرتو راضی کن برگردی سر کارت خیلی تو روحیه تاثیر می ذاره به خر اگه الماسمبدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
momikkkkkka مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 42 عی بابا. منم پارسال خیاطی میرفتم خودم دیگ حوصلم نمیکشد ذهنم درگیر بود گفتم رفتم خونه خودم دوباره شر ... منم ب هزار بدبختی راضیش کردم رفتم مربی شدم کارم گرفت ولی باز حرفای دوروبرش نذاشتن🙂
سانای78 عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 789 ایکاش یه مشاور یا روانشناس بودباهاش میحرفیدم😕 به خر اگه الماسمبدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
sanjaghcollection عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 167 دخترا اگر لباسای خوشگل و باکیفیت و قیمت مناسب میخواهید حتما بهمون سر بزنید فقط کافیه کلمه "سنجاق" رو تو گوگل سرچ کنید و سایتمونو ببینید 👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com
m_kosar عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 434 منم ب هزار بدبختی راضیش کردم رفتم مربی شدم کارم گرفت ولی باز حرفای دوروبرش نذاشتن🙂 از یه جای دیگه پرشده پس😐عقدی عزیزم؟ چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕
momikkkkkka مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 42 اگه بچه نداری بروکلاس ملاس یا شوهرتو راضی کن برگردی سر کارت خیلی تو روحیه تاثیر می ذاره دخترم خیلی اروم حتی زمان ک کار میکردم اذیتی نداشت شوهر جان ببخشید رید ب همه چی الانم خبری از حتی پول تو جیبی نیست چ برسه ب حقوقی ک درمیاوردم
momikkkkkka مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 42 ایکاش یه مشاور یا روانشناس بودباهاش میحرفیدم😕 اره من الان واقعا خیلی احتیاج دارم داغونم مغزم رد داده اصلا دلم نمیخاد زنده باشم خسته شدم از تکرار مکررات و هیچ تنوعی حتی ب دذره
سانای78 عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 789 دخترم خیلی اروم حتی زمان ک کار میکردم اذیتی نداشت شوهر جان ببخشید رید ب همه چی الانم خبری از حتی پول ... اه اه تو مغزش پیاده روی کن بذاره بری بابا الان پولی که مزدا درمیارن به زورکفاف خوردو خوراکو میده خانوما خودشون باید از یه جایی در امد داشته باشن به خر اگه الماسمبدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏