2777
2789
چرا عزیزم

تو وضعیتیم ک هیچکاری نمیتونم بکنم تصمیم نمیتونم بگیرم احساساتم نمیزارن عقلم تصمیم بگیره از اوت طرفم به عقلم اعتماد ندارم . دستم به هیچی نمیرسه  . نمیتونم حتی باهاش حرف بزنم این دوری رو از نداشتن علاقه میدونه ولی ..

میدونی انقققد زیاده نمیدونم چطور بیان کنم حتی 

درمورد هرچی بخام حرف بزنم هزارتا موضوع دیگه میاد روش

هیچکس گوش شنوا نیست برام . 

فقط ته تهش اینه ک ازم سو استفاده شده و داره میشه چون صد خودمو میزارم برای کسی ک انتخابش کردم ولی نمیفهمه🙂

هرکسی بود ده بار خودشو از این ماجرا کشیده بود بیرون ولی من چون واقعی خواستمش . ازم سو استفاده شد . واقعا شد ..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😔😔😔من بدشانسم

نه نگو اینجوری الکی زندگی رو تلخ نکن 

مثلا نامزدیته ها 

اون فقط دختر خاله اشه ولی تو نامزدشی اون دوستت داره که الان باهمین 

اینجوری کنی زندگی به خودت و نامزدتت سخت میگذره 

ک اون ک نه😂 ی دختر دیگ بوددد

هرکی بود

مشکل شما و نامزدت دوتا چیزه مهمه

۱-اعتماد بنفس ضعیف خودت که باعث همه مشکلاتته

۲-نامزد پررو و حق به جانبت که توتمام مدت همه تقصیرارو انداخته گردن تو و هربار به یه بهانه مسخره ای بحثارو رد کرده(با توجه به تاپیکات و گفته هات)

بنظرم هنوز برای عقد رسمی خیلی زوده حتما مشاور برو

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰

کاش برای ازدواج عجله نمیکردی 

چقدر برای نامزدت دلم سوخت 😡

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
بس کن از الان که زنشی بگو رابطه نباید داشته باشه با اون دختر. شغلش چیه؟

هعی حالم بده ولا 

نمیدونم چم شده هرچی بیشتر میگذره بیشتر‌حساس تر میشم دست خودم نیست

اونو پدرش بانگاه دارن

هعی حالم بده ولا نمیدونم چم شده هرچی بیشتر میگذره بیشتر‌حساس تر میشم دست خودم نیستاونو پدرش بانگاه د ...

بنگاهم که دارن بازلری ها احتمال خیانتشون بیشتره متاسفانه البته کلی نیس‌ باید زندگیت رو کنترل کنی خوب الان با هم باشید چون عقد کردید فرصت خوبیه درستش کنی با محبت بش نزدیک شو و کم کم درستش کن. زیادم از هم دور نباشید

بنگاهم که دارن بازلری ها احتمال خیانتشون بیشتره متاسفانه البته کلی نیس‌ باید زندگیت رو کنترل کنی خوب ...

حالم گرفته لوس نیستم بخدا ی حس تنفری نسبت بهش دارم ولی خیلیم دوسش دارم