2777
2789
عنوان

چرا تاپیکو تعطیل کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 78 پست
تاپیک قبلیتون رو دیدم فکر نمیکنم اتفاقی افتاده باشه چندان خودتونو ناراحت نکنید

اخه الان خون میاد

ولی همون لحظه خون نیومد یساعت بعدس اومد باز خوب شد الان بلز اومد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولا اعصابم خورد شد اونهمه تایپ کردم پرید.ببین عصر رفتم دستشوییاین مدت ترشحات زیادهمنن خیلی وسواسمهرد ...

احیانا سابقه عفونت نداری؟

فکر نمی‌کنم آسیب دیده باشی

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

احیانا سابقه عفونت نداری؟فکر نمی‌کنم آسیب دیده باشی

یمدت زیاد ادرار میکردم با یکم حس سوزش.مامانم گفت عفونت باشهداحتمالا سفکسیم بخور. چندروز خوردم بهتر شدم دیگه نخوردم. ولی خوب چون ایندفعه دست ساییده بودم و یساعت بعدشم خون اومد میترسم مال اون باشه نه عفونت اخه چرا قبلش نمیوند

ولا اعصابم خورد شد اونهمه تایپ کردم پرید.ببین عصر رفتم دستشوییاین مدت ترشحات زیادهمنن خیلی وسواسمهرد ...

از من میشنوی زود برو دکتر تا نامه بدن با حداقل بگن که اسیب با دست بوده

وکیلم...❤️

یمدت زیاد ادرار میکردم با یکم حس سوزش.مامانم گفت عفونت باشهداحتمالا سفکسیم بخور. چندروز خوردم بهتر ش ...

ببین تا جایی که من میدونم

واسه آسیب به هایمن یا همون بکارت حداقل اندازه یه بند انگشت باید وارد بشه 

حالا نمیدونم اشتباه میکنم یا نه

ولی خب گاهی اوقات عفونت باعث خونریزی میشه 

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...