2777
2789
عنوان

چرا تاپیکو تعطیل کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 78 پست
ببین دیدم بعضیها بعد چندساعت خون اومده ممکنه دخول صورت گرفته و بکارتت ازبین رفته مطمئنی دخول نداشته ...

رابطه ای نداشتم که دخول داشته باشم:/ صفحه اول گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خون بکارت در حد قطره قطرساگه خیلیی کمه امکانش هس بخاطر اون باشه خودتو ناراحت نکن چیزی نی...

اصلا قطره ای نیست‌ . اونقدر نیست که بصورت قطزه ای بریزه.. تو ترشحاتمه ولی این بار قرمز روشن بود دفعه قبلش کمرنگ تر بود

اره:(((ممکنهدهم اسیب دیده باشه ولی کامل پاره نشده باشه؟ اخه اصلا چیزی نرفت توش ولی خون میاد

با این کارت هورمونات بهم میریزه نگران نباش فقط دیگه انجامش نده هر کی هم میگه ضرر نداره بکوب تو دهنش

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

رابطه ای نداشتم که دخول داشته باشم:/ صفحه اول گفتم

یه تایپک دیگه هم‌عصر ترکید اون با دوست پسرش بوده و میگفت دخول نداشته فکر کردم‌اونی ..اگه خودارضایی بوده بعید میدونم بابا وقتی چیزی هم‌فرو نکردی 

با این کارت هورمونات بهم میریزه نگران نباش فقط دیگه انجامش نده هر کی هم میگه ضرر نداره بکوب تو دهنش

بابا من دارم میگم کاری نکردم

خواستم ترشحات کاملا پاک بشه محکم ساییدم خودمو