2777
2789
عنوان

خیییلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 27 پست
آخه من حتی از عکس فراریم ولی سالی حداقل دو نفر میگن نازی ولی خودم مطمعنم زشتم

اسی قلبمو شرحه شرحه کردی

من طی تمام قرن کسی بم نمیگه خوشگلی

ولی خودم فکر میکنم زیبا ترین زن سالم که😆😆

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه من حتی از عکس فراریم ولی سالی حداقل دو نفر میگن نازی ولی خودم مطمعنم زشتم

اینجوری نیست ک‌فکر میکنی با خودت حرف بزن به زیبایی هات نگا کن.... حیف نیست یه دختر به خودش بگه زشت..

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

میگم شاید شوخی کردن نمیدونم حتی یه خانمه گفت من با خودم فکر کردم چقدرر شوهرش حتما دوسش داره

نه با چهره شوخی نمیکنن حتما معمولی یا واقعا دلنشینه چهرت که میگن حالا عکس بزار زود بردار الان خلوته

عه منم خیلی زشتم ولی نمیدونم چرا بعضیا میگن نازم

نگو اینطوری به خودت

مطمعن باش خوشگلی که بهت میگن

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
نگو اینطوری به خودتمطمعن باش خوشگلی که بهت میگن

نمیدونم ولی عکس میگیرم کجو کوله ام به قران حتی برای پرو لباس عروسم رفته بودم مزونی میگفت وای چه عروس نازی ولی مامانم گفت نکنه خودت گفتی تعریفت کنه !

نمیدونم ولی عکس میگیرم کجو کوله ام به قران حتی برای پرو لباس عروسم رفته بودم مزونی میگفت وای چه عروس ...

ربطی به عکس نداره 

کلا استخون بندی بعضی از چهره به طوریکه لنز دوربین اونارو کج کوله نمیکنه 

و بهشون چهره دوربین دوست میگن 

به این معما نیست اونا خیلی خوشگلنا..بخاطر کیفیت لنز دوربیناسو 

هرچی تو اینه میبنی همونی