2777
2789
عنوان

خواهش میکنم ازتون کمکم کنین

69 بازدید | 22 پست

بچم تبش بالاست ساعت یک و نیم شربت استامینوفن دادم ساعت هشت و نیم شبم شیاف استامینوفن گذاشتم براش الان تبش پایین نمیاد اورژانس هم زنگ زدم گفت باید خودت ببری بیمارستان منم شوهرم نیست کسی رو ندارم ک ببرتم بیمارستان الان میتونم بهش شربت بروفن بدم ؟ همه کار کردم پاشویه دستمال خیس گل ختمی این کارا رو انجام دادم فقط خواهش میکنم ی راه حل بهم بدین تا روشنایی آفتاب تب بچم بیاد پایین بتونم ببرم بیمارستان😔

تنها راهش ایه خونرو کامل سرد کنی

پنجره رو باز کن 

روشو نپوشون

میدونم دلت نمیاد ولی بااینکار تبش کلا

قطع میشه .🤕♥️

شیاف گذاشتی؟؟؟؟

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ایبو‌پروفن هم خوبه 

از ۸ شب تا الان کلی گذشته استامینوفنم میتونید تکرار کنید ولی یکیشو بدید بهتره یا شیاف استامینوفن یا شرفت پروفن

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

تنها راهش ایه خونرو کامل سرد کنیپنجره رو باز کن روشو نپوشونمیدونم دلت نمیاد ولی بااینکار تبش کلاقطع ...

بخاری رو خاموش کردم خونه سرده بخدا دارم دق میکنم میخواستم باز براش شیاف بذارم اورژانس گفت نذار گفت فقط یکم استامینوفن شربت بده باز بهش آخه با شربت پایین تر ک‌نیومد هیچ بالاتر هم رفته دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم از شدت ناراحتی الان کلی حرف ب شوهرم زدم بس ک بیخیاله باید می‌موند تو خونه وقتی دید بچه تب داره ولی رفت سرکار 

بله ایبو‌پروفن هم خوبه از ۸ شب تا الان کلی گذشته استامینوفنم میتونید تکرار کنید ولی یکیشو بدید بهتره ...

اورژانس گفت شیاف نذار دیگه یادم نبود راجب بروفن بپرسم الان شربت استامینوفن ساعت یک و خوردی بود دادم بهش خطر نداره باز الان بروفن بدم؟

بخاری رو خاموش کردم خونه سرده بخدا دارم دق میکنم میخواستم باز براش شیاف بذارم اورژانس گفت نذار گفت ف ...

دیگه چیکار کنه

سرکار نره از کجا بیاره بخدا زندگیا سخت شده☹️🤕

یوقت 

نخوابی هاااا ....

کاش میبردی بچرو یکم با آب ولرم پاشویه میکردی

خیلی خوبه . نزار بخوابه تا صبح ببریش بیمارستانی

دکتری.... تب خیلی نامرده خطرناکه

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

دیگه چیکار کنهسرکار نره از کجا بیاره بخدا زندگیا سخت شده☹️🤕یوقت نخوابی هاااا ....کاش میبردی بچرو یک ...

میتونست برگرده اضاف کار مونده ولی برنگشت خواب چیه خواهر نشستم بالا سرش دارم گریه میکنم پاشویه میدم مدام با آب ولرم و نمک

دلم داره میترکه آخه چرا اینقدر من تنهام 😭😭😭خدایا خودت امشب رو ب خوشی تموم کن بچم چیزیش نشه من خیل ...

نترس چیزیش نمیشه بخدا

فقط یکاری کن کامل سردش بشه

هیچیییی روش ننداز

لباساشو درآر

تبش کم کم باید بیاد پایین

یدفعه که قطع نمیش

الهی بمیرم استرس نداشته باش خوب میشه♥️🤕

پروفن بده مشکلی نداره

دستمال اب ولرم و نمک خیس کن زیر گردن و زیر بغلش بذار خنک میشه

کف پاش پیاز رنده شده بذار میاد پایین

نگران نباش

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نترس چیزیش نمیشه بخدافقط یکاری کن کامل سردش بشههیچیییی روش نندازلباساشو درآرتبش کم کم باید بیاد پایی ...

همه این کارا رو کردم بخدا فقط نشستم بالا سرش الان دستمال اینا میذارم ،خدا نکنه عزیزم توروخدا دعا کنین واسم من واقعا میترسم از تب