بچم تبش بالاست ساعت یک و نیم شربت استامینوفن دادم ساعت هشت و نیم شبم شیاف استامینوفن گذاشتم براش الان تبش پایین نمیاد اورژانس هم زنگ زدم گفت باید خودت ببری بیمارستان منم شوهرم نیست کسی رو ندارم ک ببرتم بیمارستان الان میتونم بهش شربت بروفن بدم ؟ همه کار کردم پاشویه دستمال خیس گل ختمی این کارا رو انجام دادم فقط خواهش میکنم ی راه حل بهم بدین تا روشنایی آفتاب تب بچم بیاد پایین بتونم ببرم بیمارستان😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنها راهش ایه خونرو کامل سرد کنیپنجره رو باز کن روشو نپوشونمیدونم دلت نمیاد ولی بااینکار تبش کلاقطع ...
بخاری رو خاموش کردم خونه سرده بخدا دارم دق میکنم میخواستم باز براش شیاف بذارم اورژانس گفت نذار گفت فقط یکم استامینوفن شربت بده باز بهش آخه با شربت پایین تر کنیومد هیچ بالاتر هم رفته دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم از شدت ناراحتی الان کلی حرف ب شوهرم زدم بس ک بیخیاله باید میموند تو خونه وقتی دید بچه تب داره ولی رفت سرکار