2777
2789
عنوان

هی رفیق من نمیدونستم انقد زود قراره بری

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 25 پست
جگرم سوخته کاشکی من بجای دوستت میرفتم حسرت دیدن داداشم پیرم کرده

میبینیش ولی نه الان ، دوستم نیست گلم

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

خیلی متاسفم حتما آدم بی نظیری برای شما بوده 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تنهایی کامل فوت شد ، دوستم نیست عزیزم

خدا رحمتشون کنه. زندگی گاهی اوقات خیلی بی رحم میشه و ما ناگزیر به پذیرش اون هستیم تنهای خیلی دردناکه ولی وقتی چاره ای نباشه مجبوریم باهاش روزگار بگذرونیم

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟
خیلی متاسفم حتما آدم بی نظیری برای شما بوده

من چهرش رو حتی یادم نیست ولی چون تنها بود همش تو یادمه

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

دوستتون چرا فوت شدن

دوستم نبودن ، سکته قلبی 

ان شالله که به زودی باشه دعا کن توروخداشاید خدابحرف دلت شماگوش بده

من آرزوی مرگ هیچکس رو ندارم، امیدوارم زودتر روحیت خوب بشه

چکارت بود؟ جوون بود؟

یکی از اقوام نزدیک بودن ، ۶۰ سالشون بود