2777
2789
عنوان

تقصیر منه باز ایا با دختر خالش رفتن گل نامزدیمو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2354 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب باید حرفاتو بهش بزنی اون اصلا نمیدونه تو از چی ناراحت شدی ک حذفش کنه.اینجوری کنی بد بالا میادا بچ ...

ن ۲۰ نیستم

گفتم گف مث خاهرمه دیدی چقد ترو دوس داش منم یخاطر اینک انقد باهات خوب بود باش خوب بودم 

خب باید حرفاتو بهش بزنی اون اصلا نمیدونه تو از چی ناراحت شدی ک حذفش کنه.اینجوری کنی بد بالا میادا بچ ...

خاک تو سرهممون 

خودش ۱۸ 

خوبه 

شوهرش ۲۲😐😐😐

به کنار 

دختر خاله هه ۱۶ و یه ساله ازدواج کرده😱

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

کیانشهر

چی بگم والا، عزیزم شما حساسی چون سنت کمه

اگر اذیتی به نامزدت بگو دوست ندارم انقدر رک و واضح جلوی من از یکی دیگه تعریف کنی

نامزدتم تجربه کافی از زندگی رو نداره و نمیدونه که وقتی متعهد میشه باید چیکار کنه و تو بجای گریه باید منطقی باهاش صحبت کنی

🗝
🤥😂😂😂برا ما خیلی عادیع

عزیزم فرهنگ ضعیف هیچوقت عادی نمیشه 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

چی بگم والا، عزیزم شما حساسی چون سنت کمهاگر اذیتی به نامزدت بگو دوست ندارم انقدر رک و واضح جلوی من ا ...

ببین داشتیم مقایسه میکردیم منم گفتم ینی فلانی از اتوسا خشگلتره؟گف ن خدایی اتوسا خشگلترع