2777
2789
عنوان

یلدایی نمیارن برام منم روم نمیشه بگم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 42 پست
پس خوبه برای شما

اره خداروشکر 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

واقعااا؟؟ فقط میدونم کردا کل جهاز با مردهطرفای ماهم ۴ تا قلم با مردهنشنیدم کل جهاز با زن باشه

چرا سمت ما حتی اب تصفیه هم با عروسه..

مبل فرش کولر تی وی یخچال فریزر وسایل برقی همش با عروسه..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا سمت ما حتی اب تصفیه هم با عروسه..مبل فرش کولر تی وی یخچال فریزر وسایل برقی همش با عروسه..

وایییی سخته ک

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

تو این فاذا نیست😂میگه آره خوشگله

بابا میفهمه دیگه یا مثلا بگو که شما رسم یلدایی دارید؟ سر صحبتو باز کن و بگو دوس دارم منم ما هم داریمو اینا باید زودتر میگفتی در ادامه هم بگو که مثلا انتظار زیادی ندارم چون میگی تازگیا خرج کرده به نظرم بهتره اگر قرار باشه بیارن سبک باشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بخاطر حرف خانوادت ؟ یا دل خودت ؟اگه رسم ندارید چیزی نگو .ولی اگه دوس نداری کسی راجب نامزدت چیزی بگه ...

دل خودم خانوادم اصلا چیزی نمیگه رسم هم داریم اما نامزدم می‌دونه خانوادم اینجوری نیستن ک چیزی بگن پس بهونه خوبی نیییست🥲اگه تازگیا جهیزیه و طلا نداده بودن روم میشد بگم اما میترسم بگن پروعه

یه کم دیر به فکر افتادی..باید زودتر مستقیماً به نامزدت میگفتی رسم ما اینه برای عروس یلدایی میبرن و نیارید پیش خانواده م زشته

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.
بابا میفهمه دیگه یا مثلا بگو که شما رسم یلدایی دارید؟ سر صحبتو باز کن و بگو دوس دارم منم ما هم داریم ...

میترسم بگه پرو هست تازه جهیزیه و هرجا تموم شده یلدا شروع شد 

یه کم دیر به فکر افتادی..باید زودتر مستقیماً به نامزدت میگفتی رسم ما اینه برای عروس یلدایی میبرن و ن ...

زودتر ب فکر بودم اما گفتم زشته همین اول راه همش چیز میز بخام

میترسم بگه پرو هست تازه جهیزیه و هرجا تموم شده یلدا شروع شد

ببین بگو دوس دارمو اینا اگر شرایطشو ندارید اشکال نداره و اینا اگر میتونی فعلا بگذر تا سال دیگه واست بیارن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دل خودم خانوادم اصلا چیزی نمیگه رسم هم داریم اما نامزدم می‌دونه خانوادم اینجوری نیستن ک چیزی بگن پس ...

خب بهش بگو شب یلدا یه شیرینی و هندوانه و گل برات بیاره هم دل شما وا شه هم نامزدت تو خرج زیاد نیافته

خب بهش بگو شب یلدا یه شیرینی و هندوانه و گل برات بیاره هم دل شما وا شه هم نامزدت تو خرج زیاد نیافته

عجب فکریییی ممنونم