2777
2789

اخه تو فامیل اینا و اشنا زیاد دیدم 

معمولا البته هستا ولی میگم معمولا اونایی ک بابای خوبی داشتن ازدواج بدی کردن 

احساس میکنم شابد به خاطر اینه ک چون بابای خوبی داشتن و مطیع بودهتو ناخوداگاهشون این بوده ک همه مردا خوبن و مهربونن

ولی من مثلا بابام خیلی بد بوده خیلی ویزا تپ زندگی و تو دعوا ها یاد گرفتم تا حواسمو برای ازدواج خودم جمع کنم 

نظرسنجی

من هنوز ازدواج نکردم وای اطرافیانم دقیقا کسایی که باباهاشون خیلی بد اخلاق بودن وقتی شوهر کردن تصورشون عوض شد اونایی هم که باباهاشون خیلی خوش اخلاق بودن گفتن کاش خونه بابامون میموندیم شوهر نمیکردیم هیچ مردی مثل بابامون نمیشه کلا یک چیز مشخص شده ای نیس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چجوری بخوام بابای خوب معنی کنم 

ولی شاید این پستی که می‌زارم بدردت بخوره ،بابای من خوبه برام تاجایی که می‌توانسته خریده خرج کرده حتی بانداری،هاش 

اما دلش برام نسوخته جایی که با شوهرم قهربودم گفتم نمی‌خوام طلاق که عیب نیست نزار برگردم 

کمکم نکرد 

زندگیمو دید اخلاق شوهرمو دید ،از سر ترحم بهم پول ..میده 

من نمی‌خوام الان که باردارم همش با خودم میگم چرا چندسال پیش دلس برام نسوخت حرف مردم براش مهم تر بود 

چرا حال منو نمی‌فهمه 

آرزومه سرطان بگیرم بمیرم اونوقت ازش بخوام یکبار دلت به حالم بسوزه کمکم کن فقط برای یک روز زندگی کنم 

آرزومه سرزایمانم بمیرم 

۹ ماه هرروزموقع خواب موقع بیدار شدن بخدا میگم که خستم 

من گشایشی نمی‌بینم من مردن می‌خوام 

نمیدونم چجوری بخوام بابای خوب معنی کنم ولی شاید این پستی که می‌زارم بدردت بخوره ،بابای من خوبه برام ...

عزیز دلمممم 

برای وضعیتی ک برات پیش اومده خیلی ناراحت شدم 

اینجوری نگو توروخدا 

ایشالا زندگی روی خوششو بهت نشون بده 

برات دعا کردم 

عزیز دلمممم برای وضعیتی ک برات پیش اومده خیلی ناراحت شدم اینجوری نگو توروخدا ایشالا زندگی روی خوششو ...

روی خوشی ندارم 

من فقط می‌خوام بمیرم من خستم 

نمیدونم چقدر گریه کنم زار بزنم یاخدارو چجوری صدا کنم من خسته شدم من داغون سدم

روی خوشی ندارم من فقط می‌خوام بمیرم من خستم نمیدونم چقدر گریه کنم زار بزنم یاخدارو چجوری صدا کنم من ...

قربون دل غم دیده ات برم عزیزم 

خدا کمکت کنه ایشالا اتفاق درست برات بیفته