2777
2789

خیلی دوسش دارم با اینکه زیاد نیست میشناسمش نمیدونم چرا اینقدر به دلم نشسته ولییی یه مشکلی هست

اینه که همزمان با دونفر تو رابطه‌اس و من گاهی باهاش بیرون میرم هردو نفر رو هم دیدم درحد یه سلام علیک باهم آشناییم

عذاب وجدان میگیرم از اینکه میدونم و بهشون نمیتونم بگم

نه اینکه بگم من آدم خوب و پاک و مقدسی‌ام این دوستم مشکل اخلاقی داره نه شاید منم خیلی جاها کارهای غیر اخلاقی کردم

تو شرایطی قرار گرفتم که خودمو مدیون این پسرا میبینم عذاب وجدان میگیرم ولی نمیتونم هم دوستمو بفروشم

خیلی شرایط مزخرفیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

از طرفی هم هیچ حرفی نمیتونم مستقیما به دوستم بزنم چون به من دروغ گفته راجب یکیشون الکی گفت پسرخالمه من نمیخوام مجبورم تحمل کنم ولی بعدا من از یه دوست مشترک شنیدم که پسره هیچ نسبتی فامیلی باهاش نداره اجبار خاصی هم رو دوستم نیست 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیگم قطع رابطه کن چون راحت نیست 

ولی اگه خودت تو رابطه با دوستت مشکلی نداری و تاثیر پذیریتم کمه ازش به روابطش کاری نداشته باش چون درنهایت از دستش میدی

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

دوست خیلی رو آدم تاثیر میزاره مواظب خودت باش

ممنون از توصیه‌ات 

نمیگم قطع رابطه کن چون راحت نیست ولی اگه خودت تو رابطه با دوستت مشکلی نداری و تاثیر پذیریتم کمه ازش ...

کاری نداشتم تا الان جز اینکه غیرمستقیم به خودش یه چیزایی گفتم

اصلا کاری هم نمیتونم کنم ولی عذاب وجدان میگیرم

اصلا نمیدونم چی درسته چی غلط

خب باهاش دوست باش ولی میخواد با دوست پسراش بیرون بره شما نرو

کاش با یه بیرون نرفتن کل مسئله حل میشد

من بودم با رفیقم قطع رابطه میکردم

بیشتر دوستامو سر خیانت ب پارتنرشون رو تو زندگیم حذف کردم

جالبیش اینجاست یکیشون میدونست از خیانت متنفرم

هی میگفت سعید از کجا میفهمه برو با فلان پسر دوست شو

یا ی دوست بیشعور دیگمم اون‌موقع ها ک با سعید دوست بودم شمارمو داد پسرخالش‌ چرا؟چون‌ مرتیکه بااینکه میدونست تو رابطم ولی بازم روم‌کراش بود

حالا بیشعوری پسره ب کنار موندم چجوری دوستم روش شد شماره منو بده ب پسرخالش💆🏻‍♀

ی رفیقی داشتم ا بس بااینا میگشت کم کم اونم شروع کرد ب خیانت کردن

پس لطفا قبل این ک تاثیری روت بزاره باهاش قطع رابطع کن