2777
2789

بغض کردم براش گریه ام نمیاد 

خییلی سخته یه دختر بچه حسرت بخوره 

دلم برای شرایط الانش نمیسوزه ها 

دلم برای بچگیش میسوزه 😢ک بچگی نکرده 

خییلی حالم بد شد از خوندنش 

کاش اسی بره روانشناس تروماهای بچگیشو درمان کنه🥲🥲 یاداوری این لحطات براش خیلی دردناکه 

فقط اسی نبود اون همه کاربر🥲

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که دلشو نداشتم زیاد جلوم برم و بخونم یکبار زندگی یکی از کاربرارو خوندم کنکاش کردم رفتم بقیه تاپیکاش و انقدررر واسش گریه کردم که جونم در اومد :)))

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

من اتفاقی یه صفحه شو باز کردم یه کاربر نوشته بود داداش دو ساله ش بغلش بوده با حسرت به بستنی دست یکی نگاه کرده هی گفته نم نم میخوام 😢😢😢😢 اشکم درومد

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

چقدر درکش کردم 

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
پول ندارید بچه نیارید البته شما مسلمان ها چون اعتقاد به بالایی دارید فک میکنید روزیش هم میاد. نسل ف ...

کامنتت انقدر چرته نمیدونم جی بگم در جوابت. چشم الان به مامان باباهای اون کاربرا حرفتو انتقال میدم تا بچه هاشونو  برگردونن به تخمدان شون

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿