یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من همیشه با لوبیا قرمز درست میکنم اصلا هم رنگش بد نمیشه من همه مواد رو با هم میریزم ولی مامانم لوبیا رو سوا میپزه منتها اندازه رو چشمی میریزم شاید بتونم بگم ی لیوان پر برای این تعداد خوبه
مقدارش باید دستت بیا اگر لوبیا قرمز باشه میزارم خیس شب تا صبح مانند لوبیا چیتی میشه تقریبا ــ
در آخری ک میخای بزاری جا بیوفته شبوید و شبزی خشک پوره پوره کن با روغن داغ کن بریز رو قرمه سبزی ها عالی و جاوإفتاده میشهـ من چند ساله آشپزی نکردن
متعد ب خودم و دخترمـ💜 نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمیگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن
سلام عزیزم من با لوبیا قرمز ی شب خیس میکنم بعد جدا میزارم چند ساعت بپزه میتونی هم همون اول اضافه کنی اول پیاز و سیر فراوان ریز خورد کن بعد گوشت و ادیونه میزنیم سبزی ک سرخ کردیمو اضافه میکنیم اب جوش و تمام فقط اخرش ی خورده ابغوره و ی ترفند هس میگن عالیه دوقاشق حوپرک پوره کن نیم ساعت اخر بریز کلی لعاب میندازه من سبزی برا ۱۲ نفر مهمون ی کیلو ریختم
به ازای هر نفر یک مشت زنانه لوبیا چیتی بردار . سبزی هم من چشمی می ریزم وقتی لوبیا و سبزی سرخ شده را ریختم و آب هم میزنم با کفگیر یکم بر میدارم . هرچقدر سبزی و لوبیا در کفیگیر اومد نگاه میکنم اگه خواستم پرسبزی تر بشه بازم اضافه میکنم اگه خواستم پر حبوبات تر بشه بازم اضافه میکنم بقیه را فریزر