2777
2789
😂😂😂به خدا اینایی که بچه دارن خوشتیپ ترن اطراف من اینایی که میبینم یا کلا تو خیابون خیلیی شیک اکثر ...

جآری من دوتا بچه پشت هم آورده مادرشوهرم میگه من صورت واقعیش ندیدم 

شبانه روز آرایش

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
برای امضات صلوات فرستادم🥹

ممنون عزیزم الهی به تمام آرزوهای قشنگت برسی 

التماس دعا💔

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور وقت میکنه؟؟؟من یک عروسی میرم میام تا دو روز خستم🤣🤣🤣

اون میگه بدون میکاپ نمیتونم اصلا حس میکنم صورتم بی روحه

اسی داداشتم میزاری یا بریم؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
اون میگه بدون میکاپ نمیتونم اصلا حس میکنم صورتم بی روحه

نه اخه میدونی بعضی خانمها با وجود بچه بازار میرن  خریدلباس میکنن سالن  ارایشگاه میرن رنگ مو ترمیم‌تاخن اشپزی میکنن کارای خونم که همیشه هست همیشه هم با ارایش هستن برام واقعن سواله چطور وقت میکنن؟؟؟

نه اخه میدونی بعضی خانمها با وجود بچه بازار میرن خریدلباس میکنن سالن ارایشگاه میرن رنگ مو ترمیم‌تا ...

وقت نمیخواد علاقه میخواد و عادت 

مثلا من همیشه باید ارایش کنم ..ارایش وقتی ازم نمبگیره عادت کردم 

ترمیم ناخن هم ماهی ۲ ساعته که عملا هیچه 

🌻🌻برای رسیدن به موفقیت لازم نیست خیلی قوی باشی. فقط کافیه از یک چیز قوی تر باشی: ” از قوی ترین بهانه ات “🌻🌻

نه اخه میدونی بعضی خانمها با وجود بچه بازار میرن خریدلباس میکنن سالن ارایشگاه میرن رنگ مو ترمیم‌تا ...

از صبح تا شب میدونن 

ولی من اصلا حوصله اش ندارم 

برای مهمونی فقط ریمل و رژ 

تازه جاریم میخرم میکنه چقدر تنبلی برو میکاپ یاد بگیر و...🫤😕

از صبح تا شب میدونن ولی من اصلا حوصله اش ندارم برای مهمونی فقط ریمل و رژ تازه جاریم میخرم میکنه چقدر ...

از صبح تا شب میدوعن