2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میگه چیزیت شد به شوهرت نگو تحمل کن

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 77 پست
گفتنی بگو احیانن بچه رو از خونه مادرم نیاوردما گل کاری کوچولوی خودتونه

چون شوهرمم خودش یجا حرف مادرشو قبول نداره بعد باهم بحثشون میشه

مقصر من میشم میان خودشونو خالی کنن تورو مقصز میکنن

اتفاقا جاریم یبار گفت برای عروس با تکنولوژی قدیمبرای دختر با به روز ترین امکانات😐

دقیقا حالا من با آدم یک رو و فرق بزار کنار میام اما با دورو نه 

مادرشوهر من جلوی شوهرم ادای فرشته ها رو در میاره که مواظب خودت باش و فلان

اما تو خفا تابلوئه ذره ای نگران من و جاریم نیس فقط ادا در میاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن باید جان سینا باشه عزیزم

پس اگه قراره زن خیلی جان سینا باشه تشریفشو ببره بیرون خونه کار کنه مرد هم بخوابه خونه که ی وقت خسته نشه 

زن اینقدرا هم ک شما میگی نباید جون سخت باشه زن و ظرافتش

والا زنای قدیم همینن دیگه حتی مادر ها مادرشوهر که دیگ هیچ نور اعلا نوره

جاریم گفت من هوی هلو داشتم

خواهر شوهرمم گفت هوس انار

من گفتم فعلا تا حالا خیلی هوس چیزی نکردم اونجوری له به بزنم

یهو گفت چرررررا توت فرنگی میخاستی یادت نیس؟ گفتم من اونموقع ۴ هفتمم نبود 

دقیقا حالا من با آدم یک رو و فرق بزار کنار میام اما با دورو نه مادرشوهر من جلوی شوهرم ادای فرشته ها ...

متاسفانه سکوت هم نمیکنن 

منم منتظرم مریض شه بگم به پسرت نگو 

خوبه؟ هر سری از ازمایشا و از معده درد و قند و تیروییدت میگی

جاریم گفت من هوی هلو داشتمخواهر شوهرمم گفت هوس انارمن گفتم فعلا تا حالا خیلی هوس چیزی نکردم اونجوری ...

وا چه ربطی داره مگه همه ی زنای حامله باید ویار داشته باشن؟؟؟😂😂😂

من خودم مجردم ولی خاهرم حاملس ۷ ماهشه هیچی هوس نکرده و نمیکنه حتی حاملگیشو تو ۱۱/۱۲ هفته متوجه شد نه حالت تهوع داره نه ویار هممون در عجبیم😂

وا چه ربطی داره مگه همه ی زنای حامله باید ویار داشته باشن؟؟؟😂😂😂من خودم مجردم ولی خاهرم حاملس ۷ ما ...

من اگر خیلی چیزی دلم بخاد یبار دوبار میگم

نه اونجور که بخام مجبورش کنم

اکر چیزی میگیره به خواست خودش میگیره

ولی مثلا میخاست بگه نه توام شوهرت بهت میرسه

اصن دنیاش عجیبه نه من حرفشو میفهمم نه اون

من اگر خیلی چیزی دلم بخاد یبار دوبار میگمنه اونجور که بخام مجبورش کنماکر چیزی میگیره به خواست خودش م ...

باهاش هم کلام نشو 

هرچیم گفت بگو باشه تو راست میگی حرفت درسته ولی زیر کرسی کار خودتو بکن هم تو چشم شوهرت عزیز میشی با تایید حرف مادرش هم حرف خودت به کرسی میشینه

باهاش هم کلام نشو هرچیم گفت بگو باشه تو راست میگی حرفت درسته ولی زیر کرسی کار خودتو بکن هم تو چشم شو ...

نه دیگه من اول بخاطر بچه سکوت میکنم که خودم ترامش داشته باشم

هم‌ کار خودمو میکنم چون وظیفمه تا جابی که میتونم شرایط خوبی برای بچه فراهم کنم

متاسفانه سکوت هم نمیکنن منم منتظرم مریض شه بگم به پسرت نگو خوبه؟ هر سری از ازمایشا و از معده درد و ق ...

نه دیگه این واسه عروسه نه خودش که  

من دو سه هفته پیش تو تمیزکاری لوستر گرفتگی عضلانی پیدا کردم چون همسرم جدیدا زانوش درد میکنه چند روز سخت راه میرفتم بعد دیدمشون گفتن چرا اینجوری راه میری گفتم جریانو مادرشوهرم گفت ااااا چه بد نه گفت پسرم چرا کمکت نکرد یا چرا تو پریودی کار کردی و فلان

امشب خونه اش بودیم همسرم برعکس نظر من کل گفتم کفش مناسب بپوش و لباس گرم بپوش رفت یه منطقه که زمین یخ زده بود لیز خورد یکم کمرش گرفت تو خونه اشون عنوان کرد نیودی ببینی چه ادا در آوردن اوه اینو بزن  قرص چی ووو همسرم هم که اونقدر خودشو لوس کرد حالمو به هم زد

من مریضم باشم به کسی نمیگم که ناراحت نشن یا اینکه از سختی هام ندونن بعد شوهر من اینجوری اومدیم خونه به شوهرم گفتم که مرد  با سن تو بهتره جور دیگه رفتار کنه رسما حالم ازش به هم خورد مدتی بود رو خودم کار کردم خیلی جاها گذشت کنم اما امروز به تمام معنا حالم گرفته است نگاههای مادرشوهرم دقیقا القا میکرد که باعثش منم

جالبه واسه خودشون کاری کنه از این حرفا نمیزنه تا میتونن ازش کار میکشن ملعونها