2777
2789

ماه پیش چون از نصفه رفتم و تازه شروع کرده بودم حقوق نگرفتم گفتن آخر آذر میدن 

وای اگ بذارن آذر و آبان و دی و باهم بدن چی😭😭

تو موسسه تدریس میکنم ، من ب پول احتیاج دارم ۱ ماه و نیمه کار کردم باید بریزن فردا😭😭😭😭

دانشجو ام بخدا بدبختم کلافه شدم 🥺🥺🥺 خونواده خودم ک ب زور باید پول بگیرم دیگه نمیکشم بخدا واقعا توان ندارم💔💔 بنظرتون پیام بدم امشب بپرسم فردا میریزن یا ن؟ بگم من نیاز دارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر این مدت پرسیدم چقدر شد الان ک کار کردم دیگه روم نمیشه🥺💔

میفهمم عزیزم 

ولی واقعا کار بدی نیست حقته 

پیام بده رک بگو ببخشید میخواستم بدونم قراره حقوقم چطور واریز بشه یا کلا بپرس قراره حقوقت کی واریز بشه🤝🏻

میفهمم عزیزم ولی واقعا کار بدی نیست حقته پیام بده رک بگو ببخشید میخواستم بدونم قراره حقوقم چطور واری ...

نباید بگه قراره کی واریز کنید، بگه واریز کن، اگر نخواست واریز کنه، بگه کرایه ندارم بیاد سرکلاس و نره تا کلاس کنسل بشه.

نباید بگه قراره کی واریز کنید، بگه واریز کن، اگر نخواست واریز کنه، بگه کرایه ندارم بیاد سرکلاس و نره ...

نه بابا موسسه ها خودشون واریز میکنن 

فقط میتونه یادآوری کنه 

من خودمم موسسه کار میکنم اگه مشکلی پیش بیاد میرم به مسئول میگم لطفا حساب کتاب رو یه بار دیگه انجام بده 

و اگر دیر واریز کنن که عموما نمیکنن پیام میدم و بهشون میگم ببخشید حقوق هارو کی واریز میکنین

نه بابا موسسه ها خودشون واریز میکنن فقط میتونه یادآوری کنه من خودمم موسسه کار میکنم اگه مشکلی پیش بی ...

نهایتا تو مذاکره،  بی جهت حق انتخاب به طرف ندید، مثلا نگید کی واریز می کنید، بگو واریز کن.

من هم چند سال آموزشگاه تدریس کردم.