2777
2789

از بزرگتری های بیجا 

نظر دادن های بدون عقل و پشتوانه 

دخالت تو هرچیزی که اصلا بهشون مربوط نیست

مقایسه های مسخره

طرز نگاه های سنگین و معنی دار

دستوری حرف زدن و امر شنیدن

چرا من هرچی تلاش میکنم نبینم این چیزارو به دلم نگیرم نمیشه... چرا هی سعی میکنم خوبیارو ببینم بازم اینا ازارم‌میده... پنج سال گذشته من چرا عادت نمیکنم ...

اگه رو خودتون کار کنین میشه یک بهتر هم نشدین ؟

سعی کنین اونجا که هستین از چیزی که اذیتتون میکنه فرار کنین و بحث و عوض کنین یا اون مکان و ترک کنین هر چی فقط ذهنتون رو بذارین رو بی خیالی کامل 

و بگین این حرفا باد هواست

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
اگه رو خودتون کار کنین میشه یک بهتر هم نشدین ؟سعی کنین اونجا که هستین از چیزی که اذیتتون میکنه فرار ...

یوقتا جوری حرف میزنن تهش مقصر همه چی تو هستی

حتی تربیت غلط و رفتار اشتباه پسرشون

تو باید درستش کنی نتونی تو مقصری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یوقتا جوری حرف میزنن تهش مقصر همه چی تو هستیحتی تربیت غلط و رفتار اشتباه پسرشونتو باید درستش کنی نتو ...

جوابشونو میدین ؟

متدرشوهرتونو چی صدا میزنین؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
خانم صدا میزنیماره من محترمانه جواب میدمکو تاثیرش اخه

ای بابا پس جواب میدی حرص نزن دیگهبرای تو. دلیت خوب نیست 

بعد حالا که جواب دادن امتحان کردی ولی بازم حال دلت خوب نیست دیگه جواب نده 

یعنی به طور محسوسی طرف دور بزن

مثلا اون بنده خدا به یه چیزی گیر میده تو یهو بلند شو برو دستشویی 

برو آب بخور با یه نفر دیگه حرف بزن بلند به شوهرت بگو آخ آخ فلانی ، فلان خاطره خنده داری که براتون اتفاق افتاده بود تعریف کردی برای پدر مادرت و خاطره رو تعریف کن و غش کن از خنده

اگه دورو برتون کسی رو نداری که حسرت بچه به دلش باشه 

از تکوناش بگو

یا از سختیای دوران با داری و اگه مادرشوهرت باز از گذشته حرف زد که چه قدر زنای الان لوس شدن 

با خنده بگو ا فلانی این شوهرا ی الان مارو لوس کردم آره حق دادین واقعا قدیم اذییت میشدین چمدونم آسایش و فاه کم بود

کلا از خنده زیادبه عنوان دفاع استفاده کن 

یا بگو ا فلان لباستون چه قدر قشنگه 

یا فلان چیز خونتون چه خوبه 

و یا اگه طرف خیلی گیر میده تو زودتر سروع کن و مثل اون که افکار منفیشو به زندگیت روونه میکنه شمام یکی دوبار خیلی آروم نه در حد دل سوختن زیاد در حدی که فقط بفهمونی تو هم میتونی بد باشی  افکار منفیتو بهش برسون البته تهش معذرت بخواه و بگو ا ببخشید حرفم ناراحتتون کرد چون شما خیلی این مدلی با من صحبت میکنین فکر میکردم از حرفم ناراحت نشین 

خلاصه هر لحظه هر کاری بکن حالت خوب باشه

ولی خود بارداری هم روی احساساتت اثر میذاره