2777
2789

خیلیا تاپیک چرت میزنن سر چیزای الکی

از اون طرف هرررر ثانیه تاپیک خیانت بالا میاد و....

پس از این خوشبختا و زنای خوشحال ک مرد پولدار تور کردن کجانننن نکنه همونا هستن؟؟؟ ولی تو دنیای واقعی نقش بازی میکنن؟؟

واقعا برام سوالههههه

بیرون همه چی رو به راهه

از ۴ طلاق یه طلاق دیده نمیشه و.....

چیزایی ک من دور برم میبینم میگمممم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من ب شخصه همه فکر میکنن زندگیم گل و بلبله

ولی پیر شدم

۸ سال اندازه ۸۰ سال پیر شدم

نذاشتم کسی بفهمه چی ب من گذشته و داره میگذره

لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیاش دروغه 

ادمای خوشبختم نمیان تاپیک بزنن 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اینجا باید از بدبختی بگی 

اگر گفتی خوشبختم همه میریزن رو سرت عزیزم 🥲😂😂

و اینکه کلا اینجا اکثرا کسایی هستن که با همسرشون مشکل دارن 

و دردو دل میکنن 

وگرنه اینایی که خوشبخت هستن بیان چی بگن ؟

کسی که زندگی نرمال داره نمیاد بگه آخه جون زندگیم نرماله که

ولی من میگم نکنه همونا باشن

کجانننن نکنه همونا هستن؟؟؟ ولی تو دنیای واقعی نقش بازی میکنن؟؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
نه عزیزم بعیده

جالبه بعضیا ینی هیچ مشکلی ندارن تو زندگیشون

ولی من میگم نکنه همونا باشنکجانننن نکنه همونا هستن؟؟؟ ولی تو دنیای واقعی نقش بازی میکنن؟؟

عده کمی شاید بتونن نقش بازی کنن ولی خب 

نه 

اینایی که من دیدم میگن جامون از هم جدا میکنیم 

بعد مثلا تو خیابون دست تو دست هم 

با هم بگن و بخندن 

با هم برن خرید 

تو بارون قدم بزنن دو تایی 😕و اینکه برای کی ؟

حالا یکی شاید تو جمع فامیل خودشو خوشحال نشون بده ولی برای بقیه چرا باید این کارو کنه

من خودم توظاهر از اون خوشبختام شوهرم خیلی خوشگله وضع مالی توپ خونه ماشین آنچنانی همه فک میکنن خوشبختم نمیدونن شوهرم دوقطبیه سادیسم داره کتک میزنه خسیسه اخلاق نداره هیج جا نمیبره فحش میده بچه ننه هست و کلا سردمزتجه

من خودم توظاهر از اون خوشبختام شوهرم خیلی خوشگله وضع مالی توپ خونه ماشین آنچنانی همه فک میکنن خوشبخت ...

کی فهمیدی اینو؟؟؟