2777
2789
عنوان

دعوای مامانم و زنداییم

382 بازدید | 16 پست

یه زندایی دارم بشدت کینه انداخته تو خانواده. همش میگه من لیسانسم شوهرم بیسواده. یا چون همزمان با من نامزد کرده بود ناراحت بود که شوهر من قد بلنده و قد داییم کوتاهه🙄

خب مگه از اول ندیده بود.

کلا همش میگفت من چنتا خواهرشوهر دارم درصورتی که خودشم همون تعداد خواهر داره. اینم بگم زنداداش خودش از دستش عاصیه.

تا حالا کلی مشکل داشتن مامان بابای من پادرمیونی میکردن.اشتی میکردن.ما با داییم توی یک شهر دیگه ایم.

یدفعه جلو مامانم شروع میکنه به مادربزرگم اینا فحش دادن و به مامانم و ... مامانمم میگه این همه هوات داشتیم و خلاصه عصبی میشه خیلی و میخواد بزنتش داییم نذاشته.(همسایه هاشونم‌گفتن این زنه هرروز صداش تو کوچه است.)

چند ماه قطع رابطه بودن بعد گله کرده بود نمیان بمن سر بزنن.مامانم زنگ زده واسه یلدا دعوت کنه. داییم پیام داده خواهری ندارم. بعدا فهمیدیم زنداییم با گوشی داییم جواب مامانمو اینطور داده🙄

واقعا باید چکار کنن مامانم و بابام؟

پر از خیال🙂‍↔️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اون فحش داده دعوا راه انداخته مامانت چرا پیام داده

مثلا خواسته بعد این همه مدت کینه ها رو دور بریزن. چون زنداییم زنگ زده به فامیل گفته خواهرشوهرم‌بمن سر نمیزنه. حالا که خواسته دعوتش کنه اینطور گفته با گوشی داییم.

پر از خیال🙂‍↔️
مثلا خواسته بعد این همه مدت کینه ها رو دور بریزن. چون زنداییم زنگ زده به فامیل گفته خواهرشوهرم‌بمن س ...

خب محلش نذارن دیگه

به هر حال مامانت بزرگتره 

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

ولش کنید بابا زنیکه عنترو😑

واقعا نمیدونیم چکار کنیم. اگه بدونیم دوست داره با فامیل شوهر قطع رابطه کنه مییم باشه برین خوش باشین. ولی مشکل اینجاست بلاتکلیفه. بریم میگه نیایید. نریم میگه نمیان

پر از خیال🙂‍↔️
واقعا نمیدونیم چکار کنیم. اگه بدونیم دوست داره با فامیل شوهر قطع رابطه کنه مییم باشه برین خوش باشین. ...

یه مدت دنبالش نرین 

بزارین هر کاری دوست داره بکنه

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
هیچی‌چیکارکنن؟قطع رابطه

دایی منم ادم ساده ایه. چند شبی که شیفت شب بوده زنداییم بمن نیگفت بیا پیشم بخواب میترسم (اون موقع نامزد بودم)

میرقتم اونجا کل خاندان مادری رو جلو چشمم میشت.

من چی‌میگفتم واقعا بهش. حتی جرات نداشتم‌بیام بگم این حرفا زده. با خودم‌میگفتم شر میشه

پر از خیال🙂‍↔️
یه مدت دنبالش نرین بزارین هر کاری دوست داره بکنه

مامانم دیگه ولش کرده.

میگه خودشون بما احتیاج‌ پیدا کنن برمیگردن.

من خیلی اوایل میگفتم‌شاید مقصر مامان خودمم باشه اما بعدا یسری رفتاراشو دیدم‌یقین پیدا کردم نرمال نیست.

این لیسانس لیسانس گفتنش حرص منو دراورده فقط😀

یه رشته درپیت توی یه دانشگاه درپیت تر به معتی واقعی کلمه.

پر از خیال🙂‍↔️
مامانم دیگه ولش کرده.میگه خودشون بما احتیاج‌ پیدا کنن برمیگردن.من خیلی اوایل میگفتم‌شاید مقصر مامان ...

حالا شاغل هست یا نه

اگه شاغل نیست بهش بگین تو با لیسانست چیکار کردی مثلا الان دکتراش هیچی نشدن

حالا شاغل هست یا نهاگه شاغل نیست بهش بگین تو با لیسانست چیکار کردی مثلا الان دکتراش هیچی نشدن

نه والا. اوایل میگفت داداش شما نمیذاره من برم سر کار من حیف شدم.

اما بعدا مشخص شد خانم خودش نمیخواد بره کارکنه.

واقعا تحصیلات شعور نمیاره. 

من خودمم تحصیلاتم بالاتر از زنداییم هست و توی یک دانشگاه تاپ درس میخونم‌اما واقعا اینقدی که زنداییم پز این مدرک بی استفادشو داد ما بروی خودمونم‌نیاوردیم.

پر از خیال🙂‍↔️
نه والا. اوایل میگفت داداش شما نمیذاره من برم سر کار من حیف شدم.اما بعدا مشخص شد خانم خودش نمیخواد ب ...

بعضیا فقط لبو دهنن

انگار که یه چیزی از دهنشون در نیاد بقیه میگن لاله