2777
2789

ببخشید از این اصطلاح خر کردن استفاده میکنم 

گاهی میبینم خانوما میپرن به شوهرشون و همیشه طلبکارن و شوهره حد خودشو میدونه 

حالا نمیگم خانوم همون جور الکی طلبکار باشه هااا منظورم برعکس خانومایی هست ک از خق خودشون میگذرن و میزارن آقای شوهر رو سرشون سوار بشه 

باید این جوری برخورد کرد حساب کار دستشون بیاد 

یا با ملایمت و به اصطلاح خر کردن 

اخه خر کردنه هم بیش از حد بشع پرو میشن از اون ور 

همش برام سواله 

یا احساس میکنم باید ترکیب دوتاش باشه یعنی بیشتر با ملایمت و یه تایمایی هم پرید بهش حساب کار دستش بیاد

گارد نگیرید منظورم به اقایونی هست ک فک میکنن وظیفه اشون تو زندگی وفقط زن گرفتن بوده و مسئولیت شونو انجام نمیدن و دو قورت و نیم اشون هم باقیع 

از همون اول باید باهاشون درست برخود کرد ک حساب کار دستشون بیاد 

به خاطر همین میخوام بدونم باید چه رفتاری داشت 

گمشون کن  ..🚦

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

شوهر من دو تا روش جواب نمیده تازه داد بیداد کنم براش بهتره قهر میکنه میره بیرون از خونه راحت خوش میگذرونه بچه ها هم پیش من

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من دو تا روش جواب نمیده تازه داد بیداد کنم براش بهتره قهر میکنه میره بیرون از خونه راحت خوش میگ ...

یعنی از اول این جوری رفتار کردین 

شاید از اول هی هیچی نگفتین براش عادی شده و طلبکاره 

یعنی با ملایمت و ببخشید خر کردن هم جواب نمیده پس با چی میده ؟ 

معذرت میخوام از این اصطلاح استفاده میکنم هیچ مترادف دیگه ای براش پیدا نمیکنم 

بنظرم با ملایمت رفتار کردن بهترهبا داد و بیداد فقط اعصاب خودمون بهم می‌ریزه

اره ها قبول دارم ولی مثلا وقتی ملایمت باشه فقط طرف میگ خوب من هر کار کنم این هیلی متین و باوقار باهام رفتار میکنه خوبه چ زن ارومیه

اگ بتونی با سیاست بگیری تو دستت اصلاحات بکار برده شما بدور از شخصیت یک خانمه

بله میدونم معدرت میخوام میخواستم یه جورایی آمیانه باشه ک بتونم دقیقا منظورمو برسونم

یعنی از اول این جوری رفتار کردین شاید از اول هی هیچی نگفتین براش عادی شده و طلبکاره یعنی با ملایمت و ...

بله من سنم کم بود و اصلا بهش گیر نمی‌دادم و هر کار دوست داشت میکرد الان دیگه میره مجردی و کلا شیر شده تا میام اعتراض کنم دعوای زرگری راه میندازه و یه کولی بازی بیا و ببین و زنگ میزنه خانوادم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اره ها قبول دارم ولی مثلا وقتی ملایمت باشه فقط طرف میگ خوب من هر کار کنم این هیلی متین و باوقار باها ...

نه دیگه 

جدیت داشته باشی ولی داد و بیداد نه

سیاست داشتن مهمه

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!