2777
2789

باز شب جمعه ای رختخواب فانتزیا پهن شد تو سایت الانم تاپیک بغلی یه کاربر مرد زن نما داشت راجب شب جمعه سیاه نمایی می کرد از لاس زدن با خانومای سایت کیف میکرد خانومام از خداخواسته گزارش کار میدادن دریغ از یکم حیا نمیدونم خودشونو به خریت زدن یا چی 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا چرا قضا میشه مگه حموم ندارین خونتون؟ی غسل کردن مگه چقدر وقت میگیره

چرا ولی بچه کوچیک دارم دقیقا یک ماهه مریضه،وقتی میرم حموم اونم میاد باز بدتر میشه

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
پس چجوری نماز بخونم

آخه مگه روز غسل واجب داری؟

بابا ی کم نفس بکش اینجوری زود فرسوده میشی

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
واقعن آخه توی همین نی نی سایت گفتن غسل داره ، باورت میشه بعضی وقتا دوبار غسل میگیرم یا نمازم قضا میش ...

عزیزم بعداز رابطه جنسی باید غسل جنابت کنی یکی از غسلهای واجبه وگرنه نمیتونی نماز و روزه ب جا بیاری

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
من موندم چجوری انقدر راحت تو سایتی ک پر مرده همه چی میگن

بعد ادعا خروار خروار 

لاس تو نی نی سایت فوران می کنه با این مردای زن نما البته انا خودشونم لذت میبرن که میگن 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
واقعن آخه توی همین نی نی سایت گفتن غسل داره ، باورت میشه بعضی وقتا دوبار غسل میگیرم یا نمازم قضا میش ...

نه عزیزم

هم مرد هم زن اگه بعدش ادار کنن و بعد غسل کنن، دیگه هر آبی خارج بشه پاکه و غسل نداره

اما اگه ادرار نکنی و غسل کنی و بعدش آب خارج بشه دوباره غسل میخواد

گروه قرمز❤️ وزن