2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 116005 بازدید | 712 پست
دوست خوبمشما گفتید این مدلیه که مملکت یه ماه تعطیله

خوب همین مدلیا ذخایر رو  به باد دادن عزیزکم 

مگه آدم علمی و تحصیل کرده و متخصص این کارا رو کردن 

ی کلیپ دیدم از سه سال پیش طرف داره گریه میکنه امروز رو پیش بینی کرده ولی من نمی‌شناختمش چون ناشناسن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا به نامزدی رسیدن که نامزدش خطا کنه و ایراد از ایشون باشه؟شاید ازدواجهای شما از تاخر به تقدمه که ...

کامنتای قبلو بخونید متوجه میشید نوشته بمن توجه نمی‌کرد بامن حرف نمیزده... هرکی باشه ناراحت میشه 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

اول عنوان تاپیکت رو دیدم فکر کردم مثلا با اجبار نامزد کردی ...

شما حتما باید بری پیش تراپیست و درمان بشی چون اینطوری اصلا نمیتونی زندگی کنی 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

منم حساسم و حسود تو این موردها.ولی خداییش تو دیگه شورشو درآوردی الان پسره فکر می‌کنه تو چقدر.... و خودش چه ع ن ...ه

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

جدا شو و اون پسر رو بدبخت نکن مادرش گناه داره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کامنتای قبلو بخونید متوجه میشید نوشته بمن توجه نمی‌کرد بامن حرف نمیزده... هرکی باشه ناراحت میشه

خوب عزیزمن هرچی چیزی قابل تعمیم هست وقتی ایشون بخاطر یه مکالمه ساده این همه ناراحت میشه مشخصه که بابت هرچیزی میگن بی توجهی

من نمیدونم چند سالتونه،اصلا ازدواج کردید وارد چالش زندگی شدید یا نه ولی عزیزم اینکه انسان انتظار داشته باشه که کانون توجه باشه بزرگترین لطمه رو به خودش زده

پس انقدر ایده ال گرا نباشید این چیزا صرفا توی رمانای نوجواناست

نمیخام ببینمش

برو بابا،.عقل نداری راحتی.ببخشید باید میگفتم.

فکر نکن روز اول سر ی چیز مسخره قهر کنی ،،عزیزتر شی.

اول کاری خودتو از چشم ننداز.

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨