حالا نه اندازه تو ولی هرچیو میکنم هزار برابر الان تو ترکم
«اگر روزی غمگین روبهروی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کمتوان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امیدوارم نامزدت از ایناتفاق درس گرفته باشه و رسما نامزدیش رو با شما تموم کنه و خدا بهت کمک کنه از این بازی های بچگانه دست برداری و یه آدم خوب سر راهت قرار بده! به اندازه سر سوزن این حرف اهمیتی نداشته که بابتش حتی فکر کنی، چه برسه به گریه زاری! خدایا این کودک همسری اگه نیس پس چیه؟ شما خیلی خیلی کودکی، وقت ازدواجت نبوده
تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله
با خاک یکسانم کردن خخخ ولی واقعن پشیمونمالبته هنوز حسادت میکنم ک چرا اینطوری رفتار کرد
یه چیزی بهت بگم حس میکنم غم دل گیر هستی. هیچکی تو دنیا به تو و احساساتت اهمیت نمیده خودت مراقب خودت باش. چیزی رو تو خودت نریز همون لحظه بروز بده. هر جوابی داری بده. هیچی ارزش ارامش و سلامتی ادمو نداره. مراقب خودت باش❤️