2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 112009 بازدید | 700 پست

نامزدت رو دخترخالش غیرتی شده و تو از این موضوع ناراحت شدی

من‌درکت میکنم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااایچقدر به کامنتها خندیدم بعد مسخرش کرده گفته این چه کیفی هستش شوخی محسوب نمیشه بعدشم دختر خالشم متاهل هستش اینجوری دیوونه میشی اونم زده میکنی از خودت و ازت فراری میشه 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 

منم با چندتا دختر همکار و یه پسر همکار تازه ازدواج کردم جایی دعوت بودیمشوهرم حسادت میکرد .مگه قرار بود کاری کنیم؟یکم اجتماعی باش بعدم خیانته که بده اونم ماه پشت ابر نمیمونه .حساس باشی بدتره کم کم قلق هم دستتون میاد

عشق زبان و ورزش و خانواده  

چه حرفای عجیب غریبی زدن بهت نی نی سایتیا. خیلی طبیعیه که حس های شدیدی رو تجربه کنی چون وارد یه موقعیت تازه شدی هنوز سیستم عصبیت بهش عادت نداره. ممکنه پی ام اس هم باشی که احساساتتو شدید تر کرده باشه. خلاصه که سعی کن از دید بالاتر به حس هات نگاه کنی و کنترلشون دستت باشه

شاید حالا چیکار کنم اشکام بند بیاد میترسم مامانش بیاد اتاق

خب همین کارارو بکن کهوپسفردا شک کنن بهت بگن این یکی دیگه رو میخواسته باز بیا تاپیک بزن بگو بهم شک دارن فلان کردن اه 

تا از نظر عقلی کامل نشدین ازدواج نکنید بقیه رو هم اسیر بچه بازیاتون کنید 🤢

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

واااااا حسودی مگه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

شوهر من شب نامزدی رفت با دختر خاله مجردش رقصید و دست و روبوسی کردن و شوخی بدنی کردن و با اون عکس گرفت 

تو هیچ کدوم من نبودم فقط با اون بود 

طلبکارم بود

لطفا هر وقت منو دیدید یادم بیارید باید لاغر کنم آخه همه مسخره ام میکنن💔