یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وااایچقدر به کامنتها خندیدم بعد مسخرش کرده گفته این چه کیفی هستش شوخی محسوب نمیشه بعدشم دختر خالشم متاهل هستش اینجوری دیوونه میشی اونم زده میکنی از خودت و ازت فراری میشه
خدایا کمکم کن ... متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده
منم با چندتا دختر همکار و یه پسر همکار تازه ازدواج کردم جایی دعوت بودیمشوهرم حسادت میکرد .مگه قرار بود کاری کنیم؟یکم اجتماعی باش بعدم خیانته که بده اونم ماه پشت ابر نمیمونه .حساس باشی بدتره کم کم قلق هم دستتون میاد
فقط سعی نکن شوهرتو از خانوادش جدا کنی اولش دودش چشم خودت میره اگه به بقیه نظر داشت که سراغ شما نمی اومد کاری نکن بنده خدا پشیمون بشه خودتو از چشم بندازی
چه حرفای عجیب غریبی زدن بهت نی نی سایتیا. خیلی طبیعیه که حس های شدیدی رو تجربه کنی چون وارد یه موقعیت تازه شدی هنوز سیستم عصبیت بهش عادت نداره. ممکنه پی ام اس هم باشی که احساساتتو شدید تر کرده باشه. خلاصه که سعی کن از دید بالاتر به حس هات نگاه کنی و کنترلشون دستت باشه
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …