2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 116023 بازدید | 712 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گف این کیف چیع دستت گرفتی

خدایاااا اگر صدای منو میشنوی منو تبدیل ب کیوی کن نمیخوام آدم باشم🤔🤔🥴🥴

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کیوی لامصب به خاطر یلدا شده کیلویی ۱۲۰ تومن 😂😂😂

😂😂🤣🤣🤣🤣خیار خوبه؟ کیوی گرونه خدایا خیارم قبوله😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حقیقتا دلم برای داماد سوخت

بدبخت شده عاصیش میکنه با این چرت وپرتا میزارتش ونار عمرا بگیره اینو زنش کنه قابل تحمل نیس بخدا...من بودم یکی میخوابوندم دهنش تا بیشتر گریه کنه😅🤭

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

۵۰تومنه خیار ...انار ۳۰تومنی هس اینو قبول کن بی زحمت

😂😂😂خیار نمی‌دونم چنده 

موز ۱۰۰ بود امشب 

کیوی ۱۲۰ 

خدایا خودت یه میوه که به کسی فشار نیاد پیدا کن 😂😂😂

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدبخت شده عاصیش میکنه با این چرت وپرتا میزارتش ونار عمرا بگیره اینو زنش کنه قابل تحمل نیس بخدا...من ...

فکرکن پس فردا پسر مردم و سر هر حرفی جر میده🤕🤕

از بس نامزد نامزد کردی اومدم به دخترم بگم ماشین بزار رو ۲۴ دقیقه گفتم نامزد بزار رو ۲۴ دقیقه 🥴

😅😅😅😅😅😅🤣🤣🤣

۵۰تومنه خیار ...انار ۳۰تومنی هس اینو قبول کن بی زحمت

حله، خدایا خودم و ب تو میسپارم تبدیل کنه بره هرچی شد قبوله😁😂😅