2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 99968 بازدید | 656 پست

تو رو خدا همین امروز به هم بزن به پسر مردم رحم کن گناه داره بزار با یکی ازدواج کنه که درکش کنه با این اخلاقیاتت قراره خون به جگرش بشه بنده خدا. شماره شو بده بهش پیام بدم میگم داداش کفشاتو بپوش فرار کن که روزگارت سیاهه.

جمع کن این اخلاقتو تو رو خدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخام ببینمش

استارتر جان ناراحت نشید شما حتما برید مشاور چون اینجوری اون طرف هم خیلی اسیب می بینه کنار شما

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
تو رو خدا همین امروز به هم بزن به پسر مردم رحم کن گناه داره بزار با یکی ازدواج کنه که درکش کنه با ای ...

دلم برا آقاهه سوخت

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
بایدم بسوزه بنده خدا چی قراره سرش بیاد خدا صبرش بده

اتفاقا مردا دخترای این مدلی را بیشتر می پسندن

یاخدا آی اَم قفل😐😐😐وای مشکلات اونقد زیاده که اصلن به این چیزافکرم نمیکنه همسرخدابیامرزم با دختر پسرعموی باباش شوخی میکرد میکف میخندید تازه مجرد بود دختره بازم من عین خیالم نبود😐😐😐

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
حس حسادت اوایل ازدواجه اصلا اصلا اصلا هم خوب نیست کمی که بزرگتر و عاقلتر بشی متوجه میشی چه اشتباهی ک ...

ببخشید چرا میگی اشتباهه؟

خب دست خود ادم که نیست

مثلا وقتی نامزد ادم از یه دختر دیگه تعریف میکنه یا با دخترای فامیل زیاد بگو بخند میکنه دقیقا باید چکار کرد