2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 82805 بازدید | 567 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها به جای سرزنش اول حرفشو بشنوید وبهش حق بدین یادمه دوران عقد میرفتم خونه شوهرم خالش میومد با ای ...

حالا من کاری به اشتباه شوهرتون که بهتون بی توجهی میکرد رو ندارم که قطعا اشتباه بوده

ولی مگه شما جلوی محارم حجاب میگیرید که خاله شوهرت جلوی خواهرزادش حجاب بگیره؟؟؟

نمیخام ببینمش

کاش ازدواج نمیکردی. نه اینکه اونا ادمای بدی باشن یا مورد داشته باشنا، بلکه به این دلیل که شما با این روحیه و این رفتارا اصلا و ابدا آدم مناسب ازدواج نیستی😵‍💫

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

نامزد من که دختر خوشگلی ببینه تعریف می کنه می خنده... و منی که برای حرصش میگم... دیدی اون پسره کنار خیابونه چه قدر کراشه... و اینجوریاست که هر دومون بهم دیگه لبخند میزنیم ولی از درون حرص میخوریم 😑😁😂💔

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

گف این کیف چیه دستت گرفتیبعد گف بیا بشین جای من.

برو دکتر برو پیش ی روانشناس خوب وگرنه نابود میشید هم خودت هم همسرت

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

باور نمی‌کنم و نکردم

الکیه

گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر..