2777
2789

یک کلمه هم از متنش رو یادم نیست فقط یه بار تصادفی موزیک ویدیوش رو دیدم حمید عسگری بود تو کویر میخوند با چند نفر و کتش هم شتری یا قهوه ای طور بود آهنگش خیلی شاد و قشنگ بود با اینکه حمید عسگری بیشتر غمگین میخونه این شاد بود خیلی قشنگ بود فکر کنم حامد اهنگی هم تو ویدئوش بود کسی نمیدونه کدوم آهنگه؟ طرفداراش احتمالا بدونن

بزن موزیک ویدیو حمید عسکری تو ویدیوها پیداش کن

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیاره عجیبه اخه انگار معروف هم هست آهنگش ولی پیدا نمیکنم😑

خب برو اهنگاشو بشنو فول البومشو 

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

الان رفتم گوش دادم فکرکنم پیدا کردم ولش شک دارم اون باشه چون اون موزیک ویدیوش رو نمیاره اصلا😂🤦🏻‍♀ ...

اسمش چیه؟ 

چی میخونه کنجکاو شدم

اسمش چیه؟ چی میخونه کنجکاو شدم

نه بابا اصلا حمید عسگری نبود که هی میگم خدایا این اهنگ که اصلا به روحیه عسگری نمیخوره نگو اصغری بوده من اشتباه شنیذم گفت سوپرایز حمید اصغری، من عسگری شنیدم😂🤦🏻‍♀️

نه بابا اصلا حمید عسگری نبود که هی میگم خدایا این اهنگ که اصلا به روحیه عسگری نمیخوره نگو اصغری بوده ...

اسم اهنگش سوپرایزه؟