2777
2789
عنوان

ابروم رفت مثلا شب یلدا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3387 بازدید | 150 پست
وا چراجلوی اونا با مامانت دعوا کردی یعنینمیفهمم جی نوشتی اصلا

نه بعد مهمونا 

جلو مهمونا بهم گفت خراب کلی اب ریختم سرش مستیش بپره

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاک واقعا ابروت مهتر از مامانته؟

کسی که موهای مامانش میکشه ابرو ام داره 

متاسفم برات

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

اگه مشروب نمیخوردین بهتر بوداقلا آبروداری میکردین

اون دوتا خوردن مست خار مادر شدن برگشتن گفتن گل کشیدن

داداشم عصبی شد پاشد رفت منم اینو تا خورد موهاشو کشیدم 

منم آبرو رفت امشب غذام بد شد همه خندیدن همه اصلا روم نمیشد برم پیش مهمونا دلم شکست امروز اصلا وقت ند ...

بگردم بخدا خداتون شکر کنید حداقل غذا بد بود

مامانم برگشته از خاطرات گل کشیدنش با پسر فامیل میگه 

میخنده ما فقط نگاشون میکردیم داداشم پاشد رفت

اصلا نفهمیدم چی شد

پسر فامیل مهمون قبلا با مامانم گل میکشیدن امشب خونمون دعوت بود و داداشم

مامانم از خاطرات گل کشیدنش گفت بهم گفت خرابم با ی پسر رفتم خونشون

خیلی بد شدولی تو که مست نبودی چرا موی مامانتو کشیدی؟فایده ای نداشت کهتیر از کمون رها شد و تمام

باید ادم شه جلو مهمونا اب ریختم سرش کلمنو خالی کردم بخدا بدتر کرد

به خاطر همین چیزهاست که مشروب حرام شده

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
میترسم چیزی بگم گیسای منم بکشی🏃🚶🚶بر اعصابت مسلسل باش خواهر،وقتی نفهمیم چی میگی،چجوری دلداری بدیم

مامانم اعتیاد داره همش مشروب میخوره برگشت به من گفت خراب .