سلام دخترم 4 سالشه یه مدته دست و پاهاش موهاش رشد کرده حتی پشت لبش ،پیشونیش من خیلی بهش اعتماد بنفس میدم قربون صدقه موهاش میرم اما یه سری مغز فندقی بچمو اذیت میکنن با حرفاشون بازم کم نمیارم جواب میدم اما خیلی نگرانم ازمایش هورمونی گرفتن سالمه . یاد گذشته میفتم حرف مردم باعث شد بدون فکر ازدواج کنم تا از حرف مردم راحت شم به خاطر یه سری مشکلات گند زدن به دوران بچگیمون و نوجونیم نمیخوام بچم یه درصد مثل من شه بهم بگین چی کار کنم موها رو با کرم موبر بزنم یا چی کار کنم شما بگین
مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘
بیخیال اسی ـــدست ب صورت بچه نزن ـاخه چهارسال هموز خیلی کوچیکه
خدا شاهده برای من مهم نیست روزی صد بار شکر خدا میکنم که دخترمو داده اما با هر کی شما بگی من دعوا کردم جوابشو دادم حتی یه مدته سر این جواب دادنم بهشون با خیلیهاشون رفت و آمدم ندارم
مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘
دختر منم ۹ ماهشه یه مقدار پشت لب داره پیداست. به شوخی به دخترممیگن سبیلو. از الان ناراحتم براش نمیخ ...
دختر من یهو در عرض سه ماه اينجوری شد هیچ مویی نداشت واقعا ناراحتم خودش میگه مامان تو مهد بهم میگن دستت مو داره اینا رو چی کار کنم من هر چقد اعتماد بنفس بدم باز امان از حرف بقیه کوچیک و بزرگم نداره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دختر منم پرموعه ولی من حساس نیستم غلط کردن کسی بخواد حرفی بزنه لهش میکنم
😂😂😂💔
متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨ _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست و به نی نی یار گزارش میدم