2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا برای بعضیا خون نمیااد بعضیا چن قطره خونریزی دارن.

اگه جزو اون دسته باشیم ک خون میاد و ی فشار وارد شده باشه اما خیلی داخل نرفته باشه و رگه خون بیاد یعنی پاره شده؟ داخل نرفته فقط از بیرون فشار اومد 

آره الان شرایط اقتصادی واقع اجازه نمیده

فقط اون نیست

یه زمانی دختر مجرد اجازه آرایش و پیرایش و تیپ زدن نداشت

الان دیگه معنی نداره عروس حتماً کل وسایل شخصیشو نو کنه انگار از اول خونه پدرش هیچی نداشته

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
موافقم ولی چشمو هم چشمی هست تو همشون متاسفانه

ما واسه یلدا هندونه خریدم و چند تا چیز دیگه.  حوصلم بکشه ژله هم درست می کنم نکشه هیچی.  اونم به خاطر بچه ها.  خودم ژله می خوام چکار

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
احسنت.بعضی از رسوم اشتباه چیزی شبیه کتک زدن فرزندان توسط والدینه. مثل پدر یا مادری که انگیزه‌اش تربی ...

خیلی خفن گفتید😅

البته کتک زدن رسم حساب نمیشه برای وضوح میگم این رو

ولی مثال خوبی بود مرسی که اشاره کردید نیت و علت درسته ولی روش باید گاها اصلاح بشه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.

خب جهیزیه هم می باید نصف نصف باشه اصلا خیلی زشته دختر خرج عروسی بده

چی بگمم اینجوریه دیگه.

خب دامادم‌خونه میگیره دیگه ، عروس جهیزیه

تو سهر شما اینجوری نیس؟

بگوووووو

یه دوستی داشتم ازدواج کرد رفت یه شهر دیگه بعد ها بهم زنگ زد از فاجعه شب ازدواجش گفت . گویا تو اون خانواده مرسوم بوده که شب عروسی یک نفر از خانواده داماد با عروس و داماد باید بره تو اتاق خواب و شاهد ماجرا باشه😂😂😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
خیلی خفن گفتید😅البته کتک زدن رسم حساب نمیشه برای وضوح میگم این روولی مثال خوبی بود مرسی که اشاره کر ...

من نگفتم کتک زدن رسمه‌. گفتم بعضی رسوم شبیه کتک زدن می‌مونن؛ در عین اینکه روش اشتباهی انتخاب شده براش، اما هدف و مقصود درستی پشتشه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.