ولی الان هرچی سرچ میکنم برام شرکت برند مهران مدیری نیاره
داش من نمیخوام برم پیش اون
میخوام برم پیش ارشام تهرانی😔😂😂😂
ن بدون شوخی
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
یادش بخیر زمان دبیرستان زیر پتو هندزفری به گوش در حال گوش دادن به آهنگ( هوایی شدی خواستی که قلبمو دورش کنی) یا آهنگ(قرار نبود) رمان های نودو هشتیا رو تو تبلتم میخوندم، جاهای هیجانیشم یه دقیقه تبلتمو میبستم با هیجان ادامشو هدس میزدم و صحنه رو تجسم میکردم و دوباره میخوندم😅الانم نی نیم رو پامه تکونش میدم بخوابه😂
یادش بخیر زمان دبیرستان زیر پتو هندزفری به گوش در حال گوش دادن به آهنگ( هوایی شدی خواستی که قلبمو دو ...
😂😔من اینجوریممم
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلااا و ابداااآرشام تهرانی کنار این شوخیهرمانتیک اما نه از رمانتیک ها که حال آدمو به میزنهخودم خیلی ...
خلاصششو میگی؟
انگار خوندم ی چیزی تو همین مایه های آقای مغرور و خانوم زبون دراز فکنم بود