2777
2789
گوی بلورین داریم مگه؟ نه میدونیم چند سالته هدفت چیه و.... حداقل بپرس میشه یا نمیشه

ازدواجم کیع

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا هرچی من دیدم رنگ لباسم نتونستن درست حدس بزنن

ابی یا بنفش طوسی قرمز

از اینا  رنگ لباست بوده یا نه 

میخوام تست کنم

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اول بگو لباست رنگ آبی داره؟

آبی ک نه ولی سرمه ایع  هس درستههههه

حس میکنم مقدمات ازدواجت در حال رخ دادنه

خدا ا دهنت بشنوههههه مردم از سینگلی🤣

مجازی آشنا میشم یا حضوری گلم ؟

لطفا راجب شغلم هم بگو مجازی شاغل میشم یا حضوری ؟

کی استخدام میشم

و هر چی ک راجبم حس کردی و قیافه آقاییم 😂🤪  بهم بگو 😍

حضوری اشنا میشی

مرسی راجب بقیش چطور حس میکنی