2777
2789

اون تاپیک رو که خوندم هم بغض کردم هم لبخند زدم 

اونایی که شرایط سختی رو در گذشته داشتن و جزو قشر ضعیف بودن کم کم وضعشون بهتر شده و پیشرفت کردن.

اگه شما هم در موقعیت خوبی نیستید بدونید که شاهنامه آخرش خوشه 

و

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

معجزه کن صبر مرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که حالم بد شد با خوندنش . مخصوصا اون دختر بچه که حوله رو کادو کرده بود .😔😔😔😔😔

بله منم حالم بد شد

اما خب 

وقتی موفقیت و شادی آخرشون رو خوندم شاد شدم

معجزه کن صبر مرا 

قبول دارم.اما شاید درآینده با تلاششون به رفاه برسن،اما بخاطر این رفاه حتما چیزای زیادی رو از دست دادن مثل دوری از خانواده،تنهایی،و...

فقط میدونم یه آدم هیچوقت نمیتونه همه چیزو در کنار هم داشته باشه

بله منم حالم بد شداما خب وقتی موفقیت و شادی آخرشون رو خوندم شاد شدم

پسرم میگه مامان برا مدرسه بهم پیتزا بده با خودم ببرم . بهش میگم عزیزم شاید یه بچه ای دلش بخواد گناه داره .البته بهش گفتم هر چی میبره به دوستاشم بده

راستش من اصلا قبول ندارم 

اون خانواده ای از پس خودشون بر نمیان با بچه دار شدن فقط اون بچه ها رو تو سختی میندازن 

هرچی دوره زمونه میگذره هم سختی هی بیشتر و بیشتر میشه ...

اینکه بدون هیچ پشتوانه ای بخوای از زیر صفر شروع کنی هیچ لذتی از بچگی و جوونی و عمرت نبری هیچ فایده ای نداره

حتی اگه به جایی هم برسی اسیب هایی ک بهت رسیده جبران نمیشه فقط شرایط برای نسل بعدت هموار میکنه وگرنه عمر خودت سوخته 

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

منم اوضاع خوبی نداشتم،ولی لطف خدا، زندگی مالیمو عوض کرد که ممنونشم🙏

ضمنا تا جایی  که شنیدم این ضرب‌المثل که شاهنامه آخرش خوش است، اشتباهه،چون در انتهای شاهنامه، ایران شکست میخوره

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

منی ک تو خانواده ضعیف بزرگ شدم پیر شدم و ایشالا ب زودی میمیرم

اتفاقا حال دوران برای بدبخت بیچاره ها دائما یکسانه

انگار خدا نطفه منو از بدبختی درست کرده

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
پسرم میگه مامان برا مدرسه بهم پیتزا بده با خودم ببرم . بهش میگم عزیزم شاید یه بچه ای دلش بخواد گناه ...

کآر خوبی میکنید 

شاید بچه‌ای به هر دلیل بخواد و خانواده نتونه

معجزه کن صبر مرا