2777
2789

مردی ک دستش رو زن بلند شه مرد خوبی نمیشه

منم دیشب با شوهرم سر سنگین بودم و امروز برخلاف هر روز ک اول صبح بهش زنگ میزدم نزدم. خودش صداش از بی مهری من در اومد

ولی باز تحمل میکنه. ادما نیاز ب درک کردن و توجه دارن

نیاز ب شنیده شدن. ن پرخاشگری و داد و کتک

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کاری کردی که آبروت بره؟

شوهرم باز عقدشو روم خالی می‌کنه

نمیتونم انقد ضعیف شدم دیگه توان ندارم  

از دیشب فقط دارم گریه میکنم میگم خدایا خودت بهم آرامش بده 

دیگه حتی نای اعتراض هم ندارم 😔 

قلبم ، غرورم. شخصیتم له شده احساس پوچی میکنم

مردی ک دستش رو زن بلند شه مرد خوبی نمیشهمنم دیشب با شوهرم سر سنگین بودم و امروز برخلاف هر روز ک اول ...

😔 همیشه حسرت یه گوش شنوا، یه شونه پر‌محبت ، یه آدم که سنگ صبورم باشه رو به گور میبرم 

شوهرم باز عقدشو روم خالی می‌کنهنمیتونم انقد ضعیف شدم دیگه توان ندارم از دیشب فقط دارم گریه میکنم می ...

خودتون دارید میگین عقده شو روم خالی کرده پس مقصر ایشونن

حق میدم شرایط سختی دارین ولی اگه مقابله نکنید چشم تون رو میبندید باز میکنید میبینید با چهار تا دوماد و عروس داره بهتون بی احترامی میکنه 

مردی ک دستش رو زن بلند شه مرد خوبی نمیشهمنم دیشب با شوهرم سر سنگین بودم و امروز برخلاف هر روز ک اول ...

عزیزم دقیقا چنین مشکلی با همسرم یک هفته هس درگیر هستیم هردوی ما بابت یه مسئله کوچیک بحثمون شد من ارومی جواب همسرم دادم ک اینطور نیست چون واسم اولویت نذاشتی من چنین تصمیمی گرفتم ایشون داد زدن گفتن ک پیشم باشی یا نباشی واسم اهمیت نداره 

من فرداش بابت پنجاه درصد خودم فقط گفتم یه خوشحالی بدهکارم ایشون جواب نداد بعد از چندین ساعت یه جوابی داد ک انگار اصلا پیامم ندیده بعد واسم یه تومن پول واریز کرد من ری اکشنی نداشتم همیشه تشکر وقدردانی میکردم تا امروزقطع ارتباط بودیم بعد خودم مجبور به تماس شدم ک بگم یه کاری انجام بده ایشونم با روی باز قبول کرد وامشب اومد خونمون درحد نیم ساعت یکم خوارکی اورد برای من و رفت واز اون موقع بازم ارتباطی نداریم شما میگین چیکار کنم؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

استارتر عزیز لطفا قوی باش 

من نمیتونم ینی چی؟ تو هنوز عقدی دست روت بلند کرده اصلا بیخیال نشو ببین من نمیدونم قراره چه بی آبرویی پیش بیاد ولی الان بیاد بهتره تا فردا با بچه تو شکم بیای تاپیک بزنی شوهرم لگد زد تو شکمم تو بارداری تو رو خدا جدی بگیر این رفتار شوهرت و بیخود کرده تو رو زده مگه بیصاحابی تو؟ خودت برای خودت همینقدر ارزش قائلی؟

اگر از دستم بربیاد چرا که نه

عزیزم دقیقا چنین مشکلی با همسرم یک هفته هس درگیر هستیم هردوی ما بابت یه مسئله کوچیک بحثمون شد من ارومی جواب همسرم دادم ک اینطور نیست چون واسم اولویت نذاشتی من چنین تصمیمی گرفتم ایشون داد زدن گفتن ک پیشم باشی یا نباشی واسم اهمیت نداره 

من فرداش بابت پنجاه درصد خودم فقط گفتم یه خوشحالی بدهکارم ایشون جواب نداد بعد از چندین ساعت یه جوابی داد ک انگار اصلا پیامم ندیده بعد واسم یه تومن پول واریز کرد من ری اکشنی نداشتم همیشه تشکر وقدردانی میکردم تا امروزقطع ارتباط بودیم بعد خودم مجبور به تماس شدم ک بگم یه کاری انجام بده ایشونم با روی باز قبول کرد وامشب اومد خونمون درحد نیم ساعت یکم خوارکی اورد برای من و رفت واز اون موقع بازم ارتباطی نداریم شما میگین چیکار کنم؟

حاضره قطع ارتباط بمونیم اما پاپیش نزاره من خیلی واسم گرون تموم شد ک به زبون اوردن پیشم باشی یا نباشی واسم فرقی نمیکنه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

خودتون دارید میگین عقده شو روم خالی کرده پس مقصر ایشوننحق میدم شرایط سختی دارین ولی اگه مقابله نکنید ...

اگه خونه خودم بودم دوماه می‌تونستم قهر کنم

ولی الان عقدم من نمی‌خوام خونواده ها بفهمن

چون ما از یادمون میره تهش مجبوریم زندگی کنیم 

ولی خونواده ها همیشه یادشون میمونه

😔 همیشه حسرت یه گوش شنوا، یه شونه پر‌محبت ، یه آدم که سنگ صبورم باشه رو به گور میبرم

خدا نکنه گلم

بازم با زبون نرم ،حرفاتو بگو ؛ عقد خیلی دوران سختی.

بعصی مردا دیر فهم و بعصی ها خیلی ببخشیدمعذرت میخام نفهم هستن. ان شالله ک بار اول و اخرش باشه

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
عزیزم دقیقا چنین مشکلی با همسرم یک هفته هس درگیر هستیم هردوی ما بابت یه مسئله کوچیک بحثمون شد من ارو ...

می‌دونم جمله قشنگی نیست ولی خوشبحالت

شوهر من هیچ وقت نازمو نکشید 

چرا با غرور بیخودی میخوای زندگیت رو خراب کنی؟ 

هیچ وقت همسرت رو رها نکن ، هیچ وقت نزار نبودنت عادی شه ، باهاش حرف بزن بگو از این حرفت ناراحت شدم ولی زمینو هیچ وقت خالی نکن .. چیزایی که تو داری زندگیشون می‌کنی حسرت خیلیاس .. همینکه به روی خودش نیاورده ینی متوجه اشتباهش شده ..