2777
2789

ینفر زنگ زده بود بیان برای آشنایی شرایطش خیلی خوب بود من قبول نکردم چون دیگه واقعا حالم از آشنایی سنتی بهم میخوره که طرف اصلا نمیشناستت میخواد با یه جلسه بیاد تورو قضاوت کنه بعد خالم زنگ زده مامانم مامانم برگشته میگه ببین خالت چی میگه خالم برگشته میگه بخت بهت رو آورده کلاسم میذاری دختر من به این خوشگلی اینجور موردی نیومده سراغش تو اطراف خودت چقد دختر خوشگل تر از تو هست که مجردن بعد مادر من گوشی گرفته که من بشنوم این آدم چی میگه میشه شما بگید چیکار کنم خسته شدم دیگه نمیکشم اینکه مامانم اینجوری رفتار میکنه که بذاره اون هرچی خواست به من بگه من با کسی کاری ندارم یعنی تو فامیل به کار هیچکی کار ندارم ولی همه منو به یه نحوی اذیت میکنن با حرفاشون و رفتاراشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو اگه خوبه ارزونی خودتون برش دار برای دخترت

بحث اینه که همیشه سر اینکه دخترش از من خوشگل تره خواسته فقط نیش بزنه به من به هرطریقی که شده و مامان مک همیشه این اجازه رو داده بهش که این برگرده اینجوری رفتار کنه با من از دست مامانم خیلی بیشتر ناراحتم 

بحث اینه که همیشه سر اینکه دخترش از من خوشگل تره خواسته فقط نیش بزنه به من به هرطریقی که شده و مامان ...

خب به همین دلیل نباید سکوت کنی و جواب بدی هر چقدر بیشتر سکوت کنی اونها بیشتر به کارشون ادامه میدن