2777
2789
عنوان

خیلی داغونم تو رو خدا بیاین 😭❗

81 بازدید | 4 پست

بیاید یه ذره براتون درد دل کنم 

ما یه فامیل داریم خونش نزدیک به ما ست ، یعنی ولش کنی هروز خونه ما میاد مهمان خوبه ولی هر چیزی یه حدی داره ما اصلا خونه اینا نمیریم چون کلا خوشم نمیاد ازشون اما یعنی خسته شدیم از بس هروز هروز میاد به ی بهونه ای خونه ما ، ای کاش فقط این بود به شدت آدمیه که حرف میبره میاره خیلی هم فضولی میکنه تو زندگیمون خستمون کرده واقعا ، خیلی هم پرو هستش یعنی یه بار دیگه نهایت یه بی احترامی که به یه مهمان میشه کرد رو کردم ولی مگه یه ذره خجالت کشید !!! اصلاااا ، تروخدا یه راه حل بگید دیگه این نیاد خسته شدیم بخدا ،به جز نمک ریختن تو کفش اگه راهی هست بگید 😭 نگید بهش بگو که این آدم انقدر پرو هست که هر حرفی هم بزنی به خودش نمیگیره اصلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.