2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم بخاطر رفع کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 70 پست
اولین باری که واسه کیستم رفتم دکتر دوسال پیش ببود که اون دکتر هم همینو گفت.گفت نه عملی هستی نه داروی ...

چون با زایمان کل رحم‌تمیز میشه اینجور گفتن ولی خب چه فایده 

دنبال یه راه حل بهتر برای درمانت باش

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کن دنیا بیاد بفهمه بخاطر کیست دنیا اومده 

حالا جدا از شوخی دکتر تضمین میده بچه کیست رو کامل رفع میکنع؟ باردار بودم دکترم فوق تخصص مادران پر خطر بود اونایی که کیست داشتن میومدن پیشش جز بارداری پر خطر حساب میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

ببین عزیزم این کارو نکن . اون بچه برات میشه استرس سرطانم میگیری. برا کیستت رو رژیمت کار کن . قند زیاد مصرف نکن.. برو. ورزش . همین یکی اوردی بستته . اون دکترم بی سواد عوضی بوده . بچه بیاری که حسرت همه چیز به دل خودت و بچه بمونه. حالا اگه وضعت یکم مناسب بود طوری نبود. از کیست کسی نمرده

دوتا سه سانتی دارم.همین الآنم باعث چسبندگی شده

میدونم گر تهرانی برو دکتر پرند قشلاقی تخصصش فقط ادومتریوزه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

من قبل بچه دومم کیست داشتم الآنم که بچهم نزدیک۵سالشه هنوزهست چه ربطی دارهدکترخواسته گولت بزنه بچه بی ...

الان از عرچیزی استفاده میکنن میگن بچه بیار بهداشت بهم زنگ زدن بیا رفتم اونجا حرف شد گفتم من زانو درد دارم میگفت بچه بیار خوب میشه😐😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
فکر کن دنیا بیاد بفهمه بخاطر کیست دنیا اومده حالا جدا از شوخی دکتر تضمین میده بچه کیست رو کامل رفع م ...

همون دیگه.میترسم وسطای بارداری هم سقط بشه دهنم سرویس بشه.فمرم شدید درگیره