2777
2789
عنوان

مدارس کردستان هفته آینده به طور کامل تعطیل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 59 پست
دقیقا معلوم نیست چه خبره

اخه سرماش هم غیر قابل تحمل نیست 

پارسال تو برف و بارون تعطیلی اعلام نمیکردن یا اگه میکردن ساعت 6 صبح میگفتن 

بعد الان از یه هفته قبل حکم صادر میکنن

کاربری دست 98348نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا شوهر من میخواد مغازه بخره املاکی گفته خونه و مغازه رو ول کن پولت رو سکه بخر آینده این کشور معلو ...

ما طلا اصلا نداریم عوضش سه تا خونه و سه تا ماشین داریم یعنی بفروشیم طلا بخریم؟؟

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••
به خدا اگر اتفاقی پیش بیاد کجا بریم میشیم مثل افغان ها که از همه جا رونده شدن من خودم حاضرم تو ایران ...

پولش رو دارید یعنی؟والا ما نهایت بتونیم ۶.۷ ميليارد جمع کنیم اونم نمیشه باهاش جایی رفت

اخه سرماش هم غیر قابل تحمل نیست پارسال تو برف و بارون تعطیلی اعلام نمیکردن یا اگه میکردن ساعت 6 صبح ...

دقیقا تو سرمایی که استخون رو سوراخ میکرد مدرسه می‌رفتیم

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••
ما طلا اصلا نداریم عوضش سه تا خونه و سه تا ماشین داریم یعنی بفروشیم طلا بخریم؟؟

نمیدونم ما هم خونه و زمین ماشین داریم نمیدونم واقعا ولی تا یه اتفاقی بشه خیلی قیمت اینا میاد پایین دیگه نمیشه به راحتی فروخت

واقعا مشکوکه حتی شهرا جنوبی تعطیل میکنن که خیلی سزد نیست

همه ش بهونه های الکی میارن اول میگفتن آلودگی بعد هم سرما 

به خدا اگر اتفاقی پیش بیاد کجا بریم میشیم مثل افغان ها که از همه جا رونده شدن من خودم حاضرم تو ایران ...

از همین اخلاق کردها خوشم میاد..باغیرت هستن،دمت گرم.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
پولش رو دارید یعنی؟والا ما نهایت بتونیم ۶.۷ ميليارد جمع کنیم اونم نمیشه باهاش جایی رفت

ماهم نهایت همون قدر بتونیم جور کنیم که با اون ۱ نفر آدم هم هیچ جا راه مکیدن چه برسه به ما که چهار نفریم