2777
2789

ببین اگ‌ دوازدهم هستی ک معدل کل نداری ی چی باید حدودی بزنی باز فرصت ویرایش میدن بعدن اونموقع درست کن،،اگ پشت کنکوری هستی ک معدل کنکور رو گواهی دیپلم موقت زده برات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من کافینتی بروم ثبت نام کرد برام الان خواستم خودم چک کنم دیدم دوباره عکس و فلان میخواد ازم یع ...

احتمالا ثبت کرده برای منم قبلا همینطور بود میومدم خونه عکس اینا میخواس،،مج کافینتی بهت برگه ای چیزی نداد؟؟ی برگه میدن نشونه اینه ک ثبت شده اسمت

ببین اگ‌ دوازدهم هستی ک معدل کل نداری ی چی باید حدودی بزنی باز فرصت ویرایش میدن بعدن اونموقع درست کن ...

الان دوازدهمم 

داخل کارنامه کلیم زده 

معدل یازدهم ....

معدل دهم ...

معدل کل .... 

من نمیدونم بین این سه تا کدوم و بگم

کاربری دست دو نفر میباشد🌱
احتمالا ثبت کرده برای منم قبلا همینطور بود میومدم خونه عکس اینا میخواس،،مج کافینتی بهت برگه ای چیزی ...

چرا یه برگه داد که نمرات یازدهمم توش نوشته بود نوشته بود ثبت شده سوابق 

الان دوازدهمم داخل کارنامه کلیم زده معدل یازدهم ....معدل دهم ...معدل کل .... من نمیدونم بین این سه ت ...

عزیزم ببین بهت چی میگم،برای ثبت نام معدل کل میخواد اکا شما چون دوازهم هستی معدل کل نداری در نتیجه ی چیز حدسی میزنی،،با توجه ب معدل های سال قبلیت ی چیزی حدودی بزن بعدا فرصت ویرایش داری

چرا یه برگه داد که نمرات یازدهمم توش نوشته بود نوشته بود ثبت شده سوابق

نمیدونم چیو میگی ولی برای کنکور باید ی برگه با همه اطلاعات و کد رهگیری و اینا باشع دو تا برگه فک کنم 

دوستان مشاورا گفتن تایید سوابق بزنم

من فقط دوازدهمم نهایی بوده ک قراره باز ترمیم‌کنم واسه یازدهم‌باید ایجاد سابقه کنم

الان سوالم اینه برا یازدهم هم باید تایید سوابق بزنم؟