2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیک خامه ای میزنم

کیک خیس

کیک شکلاتی

کیک پنبه ای

پای سیب

کیک هویج

اینایی که خوب بلدم بپزم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دارچین هم داره؟

اره اگه دوست داری گردو هم بریز اختیاریه

من که عاشقشم

کیک شکلاتی و تولدم خوب میپزم

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

کیک خامه ای میزنمکیک خیسکیک شکلاتیکیک پنبه ایپای سیبکیک هویجاینایی که خوب بلدم بپزم

کیک پنبه ای خوشمزس؟از اسمش خوشم اومد

چی داره توش 😅

چه غریب ماندی ای دل :)

دارچین هم داره؟

کیک ساده درست کن خیلی وقت گیرم نیست روشم با شکلات یا میوه تزئین کن خیلی خوب میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

کیک کره بادوم زمینی محشره 

البته من دونه دونه و کاپ کیکی درست میکنم معمولا 

تو شیشه سر گاز هم میشه پخت

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶