2777
2789
عنوان

الان من باید ب کراشم چی بگممم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 109 پست
تورو حدا جواب منو بده بعد آفلاین شو

جواب دادم عزیزم راجب اینکه شغل همسرتو ... نمیتونم پیشگویی کنم و اصلا هیچ کسم نمیتونه ولی چیزی که با اولین بار خوندن سوالت حس کردم همونی بود که گفتم اگه زمان بدی و قدر خودتو بدونی ایده آل میشه برات
خودت پیداش میکنی ی جوری که انقدر واضح و بی نقص ایده آله که متوجهش میشی فقط باید ارزشمند باشی برا خودت و کسیو که واقعا بهت ارزشه خیلی بیشتر و  زیادی میده رو انتخاب کنی نه کسی که فقط حدقل ارزشو بهت میده...!

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بهم پیشنهاد می ده؟اصلا میبینمش باز؟

برا خودمم عجیبه ولی آره
حس میکنم یکم غیر ممکن به نظر میاد الان این برات
ولی آره اس جوابش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جواب دادم عزیزم راجب اینکه شغل همسرتو ... نمیتونم پیشگویی کنم و اصلا هیچ کسم نمیتونه ولی چیزی که با ...

میشه بگی با علیرضا ازدواج میکنم؟ خیلی برام مهمه

man hamuniam ke khoda nagashish karde😍
توروخدا میشه بم بگی؟امیرحسین برگشت داره بهم؟

عزیزم ببخش من فقط چیزی که حس میکنمو میگم
دلت نمیخواد اینطوری باشه
ولی به صلاحته که برنگرده
اما آره برگشت داره
ولی آدمت نیس
نمیدونم حس میکنم خودتم تهه  دلت اینو میدونی...

میدونم اکثرا دلشون میخواد چیز مثبت باشه جوابشون ولی خب من همیشه همونیو گفتم که لحظه اول شنیدم تو سرم ...

یک چیزی بگم؟میدونم امیرحسین آدم من نیست و اصلا به هم نمی خوریم و من اصلا پسری سمتم نمیاد  فقط می خواستم بدونم دوستم داره یا نه؟این موضوع برام خوشایند بود حتی اگر به من پیشنهاد هم بده قبول نمیکنم چون ما به درد هم نمی خوریم ولی دوست داشتم بدونم حسشو

در مورد ازدواجم چیزی حس نکردین؟

به نظرتون ازدواج خانم ط و آقای د پایداره؟

من تازه اومدم نی نی سایت تاپیکام پر شد میخواستم تازه از فردا حس شیشمی بزنم میدونستم خواهان داره ولی نه انقد😂  فردا  شرو میکنم حتما🙂💎

من تازه اومدم نی نی سایت تاپیکام پر شد میخواستم تازه از فردا حس شیشمی بزنم میدونستم خواهان داره ولی ...

میشه لطفا جواب منو بدین با علیرضا ازدواج میکنم؟

man hamuniam ke khoda nagashish karde😍
من آدم جذابی نیستم پسرا سمتم نمیان و این موضوع برام دردناکه

آدمی که بیاد سمتت آدمیه که برا همیشه و درست حسابی میاد
جذاب باشیو نباشی امیر حسین اون آدم نیس...

یک چیزی بگم؟میدونم امیرحسین آدم من نیست و اصلا به هم نمی خوریم و من اصلا پسری سمتم نمیاد فقط می خوا ...

بله پایداره فک کنم خانومه نزدیکتونه راجب ازدواج شما چون نه چیزی حس نکردم حدقل فعلا ولی پاسخ سوال پایداره بله