2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی به خودکشی فکرمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 27 پست
منم قوی نبود دختر فوق العاده احساسی بودم عزیزدردونه بودم زندگی باهام خوب تا نکرد اما مجبورم ادامه بد ...

هعی بمیرم برات

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرگرم میکنم ولی بازم نمیشه.هر روز برق میره ۲ یا ۳ ساعت بازم یاد بدبختی میوفتم اینکه کجا دارم زندگی م ...

همه از این شرایط ناراحتیم اما چه میشه کرد مجبوریم تحمل کنیم 

اگر دانشگاه قبول نشدی برو دنبال شغل ازاد برو کلاس خیاطی ثبتنام کن ایقد خوبه خیلی زودم به درامدم خوب میرسی 

فکرنمیکنم چندسال دیگه فرقی با الانم داشته باشه ..گ

اینو باید خود آیندت جواب بده 

ولی خب اقتصادی رو بخوایم حرف بزنیم شک دارم دیگه جامعه به طور کلی جواب بده با این قیمت های نجومی و حقوق های نه چندان نجومی 

می‌دونی وقتی اینطوری تو تاریکی میوفتی ( نمی‌دونم چطوری توصیف کنم ) واقعا نمیتونی آینده رو تصور کنی 

اینو از رو تجربه خودم میگم :) ( وی فکر نمی‌کرد بالا ۱۸ برسه )

همه از این شرایط ناراحتیم اما چه میشه کرد مجبوریم تحمل کنیم اگر دانشگاه قبول نشدی برو دنبال شغل ازاد ...

ان‌شالله🥲

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

قوی نیستمب روحیاتم نمیخوره

ما هم قوی نبودیم عزیزم مجبور شدیم قوی وجان سخت شدیم♥

دووم‌بیار

ناامید اصلاا نشو

اگه یه راه نشد برو راه بعدی 

بعدی هم نشد بازم ادامه بده.

تراپی برو 

یا حداقل وقتی حالت خیلی بده زنگ‌بزن ۱۴۸۰ رایگانه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اینو باید خود آیندت جواب بده ولی خب اقتصادی رو بخوایم حرف بزنیم شک دارم دیگه جامعه به طور کلی جواب ب ...

حق

🥲

ما هم قوی نبودیم عزیزم مجبور شدیم قوی وجان سخت شدیم♥دووم‌بیارناامید اصلاا نشواگه یه راه نشد برو راه ...

ب اونا زنگ بزنم اوناهم نا امید میشن😂