2777
2789
عنوان

تمام لامپا خاموشه مادرشوهرم بلند نمیشه بره

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 66 پست
بابا میگم شوهرم تا بیاد تو اتاق منو بیدار میکنه دیگه باید تا۱۲ بیدار باشم

برای چی بیدارت می کنه؟؟

به جای حرص خوردن برو بگو من خیلی خسته م فردا هم باید صبح زود حرکت کنیم ، دارم میرم بخوابم ،فلانی(شوهرت) بعدا که اومدی بخوابی قربونت سر و صدا نکنی بیدار بشم.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا کار هرشبشه دیگه خسته شدم. نمیشه که یک شب نیادش.هرشب هرشب هرشب تا وقت خواب اینجاس

اونی ک هر شب میاد دیگه مهمان نیس چرا همسرت باید بشینه پیشش خب بره بخوابه فردا پشت فرمون اذیت میشه 

مینیمال 

ببین کاری ک من میگمو کن

ب شوهرت بلند بگو، اقا فلانی مگه شما فردا صبح زود نباید رانندگی کنی؟! خطرنامه یوقت وسط راه خوابت بگیره تصادفی چیزی میشه دور از جون، برو بگیر بخواب، من پیش مامان هستم، بچه هارو باهم میخوابونیم. 

اینجا دستش میاد ک میخاید بخوابید، اگرم بازم نرفت، برو بچه هارو بخوایون و تنها بزار مادرشوهرتو، دیگ چاره چیه، یاید فهمش برسه 

ینی چی بعضیا میگن پسرشه بزار بشینه و فلان!!! 

وااااا

ینی شما مادرشوهر بشید هرشب هوار میشید روسر پسرو عروستون؟! اونم شب جمعه، اونم تا 10 شب؟؟؟ اونم شب قبل مسافرت ک پسر بدبختتون باید رانندگی کنه و جونش در خطره تگ بیدار بمونه و استراحت نکنه.... 

این اوج بیشعوریه، چ حرفیه میزنن این نی نی سایتیا