2777
2789
عنوان

زن همسایه برا پسرش نامزد کرده یاد بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 117 پست
پسرعموی خودم توو همین سن ازدواج کرد. الان دوتا بچه ۱۴ ساله داره. خونه داره ماشین داره

عزیزم ما داریم در مورد اکثریت صحبت میکنیم نه اقلیت بعدم پسرعموی شما خیلی سال پیش ازدواج کردن که الان دو تا بچه ۱۴ ساله دارن و جامعه شبیه الان نبوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا خیلیم سن‌ش کمهنه خونه داره، نه ماشیننه شغل، نه تحصیلاتشلوار خودشم نمیتونه بکشه بالا، چه‌ برسه ...

مگه همه دختر و پسرها  نیت دکتر و مهندس شدن دارن؟

خیلی از پسرها بعد از سربازی میرن بازار کار 

مگه همه دختر و پسرها نیت دکتر و مهندس شدن دارن؟خیلی از پسرها بعد از سربازی میرن بازار کار

نه عزیزم ،ولی دنبال هر چیزی که بخواد بره، چه‌ کار، چه‌ درس، باید یه زمانی به خودش بده تا توش جا بیفته و ثمره بده. 

وگرنه هیچکس از همین امروز بره دنبال کار، فردا یه درآمد مناسب یه زندگی دو نفره نمیتونه در بیاره. 

همین الان هم با همین سن و کمتر ازدواج میکنن

نگفتیم ازدواج نمیکنن 

ولی آدمای الان با گذشته فرق کردن اطلاعاتشون بالا رفته و کمتر کسی الان تو این سنین ازدواج میکنه خصوصا پسرها اصلا خانواده هم اونا رو تو این سن تشویق به ازدواج نمیکنن 

شما با توجه به اعتقاداتتون بهش میگید مشکل ولی من میگم یه چیز نرمال و عقلانیاین دیگه دو نگرش مختلفه

یعنی شما با این که همسرتون قبل از شما با شخص دیگه ای رابطه ولو ج ن سی داشته باشه مشکلی نداری؟

نه عزیزم ،ولی دنبال هر چیزی که بخواد بره، چه‌ کار، چه‌ درس، باید یه زمانی به خودش بده تا توش جا بیفت ...

اگه یه پسر  بخواد همه چی فراهم بشه بعد بره سمت ازدواج سن ۵۰ هم رد کرده

یعنی شما با این که همسرتون قبل از شما با شخص دیگه ای رابطه ولو ج ن سی داشته باشه مشکلی نداری؟

نه!. طبیعتا کسی رو هم میخوام که اونم تفکرش مثل من باشه و اونم این مسئله رو درمورد من بپذیره. 

نگفتیم ازدواج نمیکنن ولی آدمای الان با گذشته فرق کردن اطلاعاتشون بالا رفته و کمتر کسی الان تو این سن ...

اطرافیان من خودشون مورد مناسبی اگه شناخت داشتن با رضایت پسرشون اقدام میکنن

نه!. طبیعتا کسی رو هم میخوام که اونم تفکرش مثل من باشه و اونم این مسئله رو درمورد من بپذیره.

اینو هم میدونید طرز فکر پسرها در مورد ازدواج با اون چیزی که شما فکر می کنید کلی تفاوت داره

اطرافیان من خودشون مورد مناسبی اگه شناخت داشتن با رضایت پسرشون اقدام میکنن

این مسائل فرهنگی هم هست ممکنه شما شهرتون این چیزا رسم باشه ولی کلا حتی شهرای کوچیک هم دیگه اینطور نیست

من نگفتم همه چی تموم باشه، ولی یه حدی داشته باشه که اول زندگی نه خودش اذیت بشه، نه یه دختره دیگه.

الان با یه سوئیت کوچک ۴۰ متری و جهیزیه مختصر و مفید که خانواده ها هم حمایت میکنن شرایط زندگی مشترک فراهم‌میشه

این مسائل فرهنگی هم هست ممکنه شما شهرتون این چیزا رسم باشه ولی کلا حتی شهرای کوچیک هم دیگه اینطور نی ...

این رسم کلان شهر و شهر کوچیک چیزیه که رسانه و فضای مجازی به خورد مردم میده