2777
2789
عنوان

١٢میلیون خرج کردیم برا عروسمون شب یلدایی ببریم زنگ زدن نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 13837 بازدید | 233 پست

نگران نباش عید نوروز هم میاد و توقع داره اون موقع شما دیگه نمیخواد الکی هزینه کنید 

خودتون هم دل دارید خریدا رو استفاده کنید شما لایق بهتر از اینایید

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم درکم چیز خوبیه چرا یک هفته مونده ب یلدا یلدایی رو نبردن ؟؟،دقیقن گذاشتن شب قبل یلدا خب شاید مه ...

بنظرم اونا درک نداشتن

حالا زمین به آسمون میومد یه شب خونه میموندن برای دخترشون نمی‌رفتن مهمونی؟

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
عزیزم چندماهته؟کی زایمان میکنی؟

ایشالا۱۲روز دیگه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
کوفت بخورن دیگه هرگز براشون گفتم کاری نکنید مگه مسخرشونیم فقط سبدهای میوش شد یکو پانصدکیکش مگه تا سه ...

میمونه بزارید کیک بزارید پخچال میوه هام باکلن هوا سرده هیچی نمیشه 

اگه واقعا مهمونی هستن صبر کنید شنبه ببرید یا بعدظهر جمعه ببرید اگه واقعا می‌دونید اینجوری هستن که بزنن تو پرتون و ارزش و احترام قائل نمیشن دیگه انقد خودتونو براشون عذاب ندید 

ما رسم شب یلدایی نداریم ولی 

اگه می‌داشتیم کلی ذوق کادوها رو میداشتم 

منم تازه عروسم 

البته سر خونه زندگیمم ولی دلم یلدایی میخاد🥺

ما بیشتر برای عید فطر و قربان و نوروز کادو میدن به تازه عروس

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛