2777
2789
عنوان

هوس بارداری

134 بازدید | 24 پست

سلام خانوما

من باردارم امشب شام کتلت داشتیم بچه داداشم نمیخوره بعد زنداداشم براش تخم مرغ با رب درس کرد من خیلی میلم کشید به زنداداشای دیگم  گفتم گفتن برات درس کنیم گفتم نه تخم مرغای اونو دوس دارم بعد بهش گفتم گف خب بخور فهمید دقیقا چی میگم اما برام درس نکرد الان خودمو فحش میدم که چرا گفتم در عین حال اشکام میره خیلی دلم میسوزه برای کارایی که براش کردم چقدر بی عقل  بودم😢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه خودت بزرگ شدی ک بخوای بچه بزرگ کنی😑😑😑

چه دلایل چرتی برا ناراحتی دارین

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

گلم چیز زیاد خاصی نبوده بارداری یکم به هم میریزی فقط 

سعی کن دیگه اینکارو نکنی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

کسایی که بهت خرده میگیرن درک نمیکنن که شما همون تخم مرغو میخواستی😂😂😂😂ولی من درکت میکنم خونه جاریم ماکارانی دیدم تعارف نکرد بعدش زیاد پختم شوهرم پخت مامانم پخت حتی یبار خونه خالم خوردم ولی هنوز بعد چهارسال بوی اون ماکارانی تو دماغمه😂😂😂😂😂بیخیال

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

مگه خودت بزرگ شدی ک بخوای بچه بزرگ کنی😑😑😑چه دلایل چرتی برا ناراحتی دارین

عزیزم من برای این زنداداشم سنگ تموم گذاشتم چه بارداری چه زایمان چه بچه داری حتی حموم زایمانشو من بردمش توقع نداشتم ازش وقتی یه ماه قبل من کلی براش ترشی وچیزی فرستادم

خوب خونه بابات که دیگه نیاز به اجازه نداری خودت درمیوردی از یخچال

خب میگه تخم مرغ ها اون ودوست داشته ولی میدونم غیر منطقی هست😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜