2777
2789
عنوان

کیا مثل من از کافه رستوران رفتن بیزارن😶

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 38 پست
من اصلا کافه نرفتم

منم تا حالا نرفتم با این که کنار مدرسه مون کافه هست چند تا تا حالایه بارم نرفتم 😂😂 کلا خوشم نمیاد 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تا حالا نرفتم با این که کنار مدرسه مون کافه هست چند تا تا حالایه بارم نرفتم 😂😂 کلا خوشم نمیاد

بعضی وقتا میگم اگه مجبور شدم با پسر برم یهو ضایع نشم طرف بفهمه من اصلا کافه نرفتم🥴

بعضی وقتا میگم اگه مجبور شدم با پسر برم یهو ضایع نشم طرف بفهمه من اصلا کافه نرفتم🥴

😂😂😂واای منم همین ولی اگه مجبور شم تنها نمیرم میگم یکی از دوستام بیاد باهام آخه فصاش اصلا خوب نیست اینجا همه سیگار میکشن دختر و پسر نشستند کنارهم مزخرف میگن بدم میاد واقعا گرون هم میگیرن الکی خواهرم یه بار رفت آنقدر گرون شد ۲ تومن 😂من می‌گفتم مگه چی سفارش دادی 😐🤣بعد فهمیدم خانم برای دوستاش هم حساب کرده

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

😂😂😂واای منم همین ولی اگه مجبور شم تنها نمیرم میگم یکی از دوستام بیاد باهام آخه فصاش اصلا خوب نیست ...

البته برای ضایع نشدن یسری اصطلاحاتشو سرچ کردم ک اگه یوقت رفتم مث اوسگلا نباشم😂

من دوستام میگفتن بیا خودم نرفتم