monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 3497 عنوان چیزکیک 67 بازدید | 16 پست سلام من چیز کیک درست کردم ازگوگل برداشتم دستورشو مواد میانیش باید شیرین بشه؟؟اولین بارمه🥴تواینستا گشتم دستورا همه ناقص بودن🥺واینکه بیسکوییتشو زده بود۲۰۰گرم با۲۰۰گرم کزه ولی خیلی روغنی شد بیسکوییتشو بیشترکردم کمی تاروغنش گرفته بشه🥴 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ دیروز | 20:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 3497 درستهشیرینه 🥴🥴نمیدونمچرا دستوراشون درست نیست اخه😭بیسکوییتم خیلی چرب شد😒😒درحالی که تو فیلم دیدم خشکه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 3497 مقدار کره باید یک دومه بیسکویت باشه 😭اخه زده بود هردو ۲۰۰گرم گندشون بزنن باین دستورای دروغشون اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
blank عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2468 🥴🥴نمیدونمچرا دستوراشون درست نیست اخه😭بیسکوییتم خیلی چرب شد😒😒درحالی که تو فیلم دیدم خشکه سعی کن همیشه چندتا دستور رو نگاه کنی 🌱🐢
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 3497 مقدار کره باید یک دومه بیسکویت باشه من حدودا ۵۰.۶۰گرم دیگه بیسکوییت اضافش کردم بدمیشه ینی؟؟باید بیشتراضافه میکردم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
blank عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2468 🥴🥴نمیدونمچرا دستوراشون درست نیست اخه😭بیسکوییتم خیلی چرب شد😒😒درحالی که تو فیلم دیدم خشکه سعی کن همیشه چندتا دستور رو نگاه کنی که نکات مهم رو در موردش بدونی 🌱🐢
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 33417 🥴🥴نمیدونمچرا دستوراشون درست نیست اخه😭بیسکوییتم خیلی چرب شد😒😒درحالی که تو فیلم دیدم خشکه دفترم نگاه میکنم بهت میگمخیلی اسونه
blank عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2468 من حدودا ۵۰.۶۰گرم دیگه بیسکوییت اضافش کردم بدمیشه ینی؟؟باید بیشتراضافه میکردم منم دقیق نمیدونم ولی توی گوگل و چندتا فیلم دیدم اینجوری گفتن 🌱🐢
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 33417 😭اخه زده بود هردو ۲۰۰گرم گندشون بزنن باین دستورای دروغشون اون زمان ما 240 تومن دادیم 60 تا شیرینی و کیک یاد داد مربی بهمونمجانی همیشه خطا هس
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 3497 سعی کن همیشه چندتا دستور رو نگاه کنی که نکات مهم رو در موردش بدونی 🥴🥴دیدم اماکلا دستورش فرق داشت منم دیدم وسایل همینو دارم گفتم باین برم🥺 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 3497 اون زمان ما 240 تومن دادیم 60 تا شیرینی و کیک یاد داد مربی بهمونمجانی همیشه خطا هس الان بنظرتون بر۲۵۰.۲۶۰گرم ۲۰۰گرم کره زیاده؟ اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 33417 الان بنظرتون بر۲۵۰.۲۶۰گرم ۲۰۰گرم کره زیاده؟ آره یه بافتی به وجود میات که اصلا کره توش پیدا نیس مثل بسکوییت بیشتر
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 3497 آره یه بافتی به وجود میات که اصلا کره توش پیدا نیس مثل بسکوییت بیشتر 😞😞ینی خراب شد😫اه باین دستوراتشون گندش بزنن اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️