2777
2789
عنوان

چیزکیک

67 بازدید | 16 پست

سلام من چیز کیک درست کردم ازگوگل برداشتم دستورشو مواد میانیش باید شیرین بشه؟؟

اولین بارمه🥴تواینستا گشتم دستورا همه ناقص بودن

🥺واینکه بیسکوییتشو زده بود۲۰۰گرم با۲۰۰گرم کزه ولی خیلی روغنی شد بیسکوییتشو بیشترکردم کمی تاروغنش گرفته بشه🥴

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
درستهشیرینه

🥴🥴نمیدونم‌چرا دستوراشون درست نیست اخه😭بیسکوییتم خیلی چرب شد😒😒درحالی که تو فیلم دیدم خشکه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقدار کره باید یک دومه بیسکویت باشه

😭اخه زده بود هردو ۲۰۰گرم گندشون بزنن باین دستورای دروغشون

مقدار کره باید یک دومه بیسکویت باشه

من حدودا ۵۰.۶۰گرم دیگه بیسکوییت اضافش کردم بدمیشه ینی؟؟باید بیشتراضافه میکردم

🥴🥴نمیدونم‌چرا دستوراشون درست نیست اخه😭بیسکوییتم خیلی چرب شد😒😒درحالی که تو فیلم دیدم خشکه

سعی کن همیشه چندتا دستور رو نگاه کنی که نکات مهم رو در موردش بدونی

🌱🐢

سعی کن همیشه چندتا دستور رو نگاه کنی که نکات مهم رو در موردش بدونی

🥴🥴دیدم اماکلا دستورش فرق داشت منم دیدم وسایل همینو دارم گفتم باین برم🥺

اون زمان ما 240 تومن دادیم 60 تا شیرینی و کیک یاد داد مربی بهمونمجانی همیشه خطا هس

الان بنظرتون بر۲۵۰.۲۶۰گرم ۲۰۰گرم کره زیاده؟

آره یه بافتی به وجود میات که اصلا کره توش پیدا نیس مثل بسکوییت بیشتر

😞😞ینی خراب شد😫اه باین دستوراتشون گندش بزنن