2777
2789
عنوان

فک نکنم آدم بدبخت تر از من وجود داشته باشه💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
ارههمیشه طوری رفتار کرده شرمنده شم ب خاطر قرص خوردنم ب خاطر مریضیم

ببسن قشنگم تو باید قوی باشی.

به نظر من  صرع یه بیماریه ،تازه برای گاهی اوقاته و خیلی اصر زیادی روی زندگی عادی نداره.

پس شوهر شما فقط میخواد کاری کنه که شما خودتو پایین تر ببینی.

این حق توعه که مثل یه ادم عادی و با حقوق یه ادم عادی زندگی کنی  پس غصه نخور 

بچه داری برای همه سخته ولی  بعدا خاطرش برات شیرین ترینه 

🤍🫂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

ب بچه نگا میکنم گریم میگیره ب خاطر اینکه هراز گاهی میگم متنفرم ازش💔💔خب خودم خواستم بدنیا بیاد💔

یکم به خودت روحیه بده

با یه دکتر دیگه مشورت کن 

شاید داروهات و تو زمان های مختلف تقسیم کنه 

ببین دنیا اونقدر درد داره که تو داری ناشکری میکنی 

الان تازه زایمان کردی 

افسردگی بعد زایمان طبیعیه 

ولی تو باید به صورت بچت که نگاه کردی غمت فراموش شه

از حالا بی قراری نکن 

خدا بزرگه 

خیلیا با حالت معلولیت شدید بچه بزرگ کردن 

خوب برا همینه بهشت زیر پاته 

سر ناسازگاری بر ندار 

اگه دلت هم خواست برا همسرم دعا کن سرطانش بر نگرده 

تو الان پاک ترین بنده خدایی

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا خودش کمک کنه عزیزم ن بدبخت نیستی شکرخدا تن بچت وشوهرت و خودت سالمه ب اونایی ک بیمار دارن فگرکن همیشه ازما یکی هست ک شرایطش بدتر باشه ناشکری کن برای دختزمنم دعا کن خدا شفاش بده من رنگ ارامشو ببینم

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

یکم به خودت روحیه بدهبا یه دکتر دیگه مشورت کن شاید داروهات و تو زمان های مختلف تقسیم کنه ببین دنیا ا ...

چشم عزیزم🥹

ایشالا همونی پیش بیاد که میخواید و به تموم آرزوها و خواسته هاتون برسید و همسرتون سالم باشند❤️

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
خدا خودش کمک کنه عزیزم ن بدبخت نیستی شکرخدا تن بچت وشوهرت و خودت سالمه ب اونایی ک بیمار دارن فگرکن ه ...

ایشالا خدا ی تن سالم ب دخترت بگه دیگه غصشو نخوری و تموم آرزوهات برآورده شن❤️

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
چشم عزیزم🥹ایشالا همونی پیش بیاد که میخواید و به تموم آرزوها و خواسته هاتون برسید و همسرتون سالم باش ...

چشمتون بی بلا مهربون ترین مامان 

راجب همسرت هم یکم با ملایمت حرف بزنی تاثیرشو میبینی 

قربونت بشم❤️

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

مرسی که وقت گذاشتی برا تاپیک🥹❤️

خواهش میکنم 

ممنون بابت دعات